Také se nazývají Nadace Bilderberg nebo Cabal. Kdo jsou lidé, kteří nyní vlastní celý svět? Po malém výzkumu stále narážím na 3 jména. Rockefellerova nadace. Rothschildova nadace. Nadace Billa a Melindy Gatesových. Od roku 1800 si rodiny Rockefellerů a Rothschildů zajistily úplnou kontrolu nad světem, a tedy i nad vaším tělem.

Když k tomu přidáte staré spisy, zjistíte, že špatní šamani používali otravu lidí, aby je dokázali oklamat a ovládnout (nemocí). Zejména odstranění epifýzy se v této věci jeví jako velmi důležité. Níže vysvětlím, jak to tyto skupiny právě teď dělají celému světu. A pak ani nepotřebuji pojmenovat mediální indoktrinaci. Všechno to začalo bankovním systémem.

Rodiny Rothschildů a Rockefellerů jsou ti, kteří vynalezli peněžní systém a zejména dluhový systém. V roce 1800 začali všude zakládat banky, aby kontrolovali celkový tok peněz. Podíváte-li se na války, které byly vybojovány a které z této destrukce skutečně těží nejvíce, tyto rodiny se vracejí jako investoři do zbraní a půjček pro obě strany.

Pokud se podíváte na farmaceutický průmysl, všimnete si, že od roku 1930 začala Rockefellerova nadace investovat spoustu peněz do vytvoření společností, které vyráběly všechny druhy drog, které nyní všichni užívají. Tato nadace také zastavila výzkum helioterapie (světelné terapie), aby se lidé již nemohli dozvědět o přirozené léčivé síle slunce a těla. Slunce je zdarma a tedy nemají žádný zisk. Nyní víme, že mnoho léků pouze utlumuje příznaky a neopravuje příčinu. Bude vám stále špatně a stanete se závislí na lécích, které užíváte.

Celý potravinářský průmysl je v současné době v rukou těchto 3 velkých základen. Největšími dodavateli supermarketů v současnosti jsou: Unilever / Nestlé / Pepsico / Coca Cola / Danone / General Mills / Kellog’s / Mars / Associated British Foods / Mondelez (mezi těmito značkami jsou tisíce značek, které denně konzumujeme) Největšími akcionáři všech těchto značek jsou: Rothschildova nadace / Rockefellerova nadace / Bill & Melinda Gates Foundation.

Pokud se podíváte na ekologický průmysl, zjistíte, že největší společností distribuující všechna semena na světě byla vždy společnost Monsanto. Kvůli strašlivým vedlejším účinkům geneticky upravených semen, které Monsanto rozšířilo všude, převzala firmu společnost Bayer, biotechnologická společnost, která používá úplně stejné postupy. Bayer je největší propagátor GMO, díky kterému je vaše tělo nemocné. Kdo jsou největší akcionáři společnosti Bayer? Rothschildova nadace / Rockefellerova nadace / Bill & Melinda Gates Foundation.

H.A.A.R.P (Vysokofrekvenční aktivní aktivní výzkumný program. Toto americké výzkumné středisko se sídlem na Aljašce provádí výzkum narušením vysokofrekvenčního elektromagnetického záření. To nám umožňuje podporovat simulace počasí. Nizozemsko má také mobilní H.A.A.R.P. Myslím, že nemusím říkat, kdo jsou největší akcionáři v tomto programu …

CERN (Evropská rada pro jaderný výzkum). Toto výzkumné středisko se sídlem v Ženevě studuje elementární částice. Říkají tomu věda, ale vyvíjejí zbraně a biowapony. CERN má hodnotu 977 miliard
Největšími akcionáři jsou opět: Rothschildova nadace / Rockefellerova nadace / Bill & Melinda Gates Foundation.

WHO (Světová zdravotnická organizace). Tato organizace reguluje celý zdravotnický průmysl. Všechny země vycházejí z doporučení této organizace týkajících se zdraví, zejména drog / očkování.
Dělají to podle vlastního názoru na principu jednoty národa. Největšími akcionáři WHO dnes jsou: Bill & Melinda Gates Foundation a Rothschild Foundation.

Pokud se důsledně podíváte na OSN a na věci, které ve skutečnosti dělá, budete vyděšeni k smrti, že tento sjednocený pakt ve skutečnosti přináší pouze iluzi záchrany světa. I tento pakt je plně financován 3 jmény, která se v tomto článku objevují stále dokola.

Podívej se tedy blíže a podívej se, že koronavirus je ve skutečnosti nová forma války, která má získat úplnou celosvětovou moc nad vlivem a kontrolou civilizace. Tito lidé vlastní celý svět a téměř všechno, co děláte! Dokonce i školské systémy byly převzaty od 70. let a přesně určují, co je v učebnicích.

Pokud se trochu pustíte do zkoumáni jména George Soros, zjistíte, že tento pán ovládá celý vzdělávací systém a vlastní minimálně 70% všech vydavatelů učebnic. V Nizozemsku téměř všechny knihy pocházejí od Van Dijk Education, který samozřejmě patří panu Sorosovi. Z tohoto důvodu vznikly nepokoje a přišel zákaz navštěvování občanských knihoven nizozemskými studenty.

Říkejte jim elita, říkejte jim kabala, říkejte jim Bilderbergova nadace …
Jsou to absolutní vládci celého světa.
Starší z Sionu….

 

zdroj: https://qactus.fr/2021/03/07/q-infos-qui-son-les-aines-de-sion/