Milí přátelé a příznivci… sdílím tuto informaci jen pro připomenutí, že hmyz v potravinách je již bohužel realitou. Všichni příznivci integrativní výživy vědí, že korporátní potraviny nejsou cestou ke zdraví , nýbrž k nemocem. Nové korporatní potraviny s přidaným hmyzem povedou ještě k daleko masivnějšímu poškozování lidského zdraví .
Tento příspěvek přidávám především proto, abyste si našli své mlynáře, pekaře nebo nejlépe pekli chléb doma z mouky od osvědčených českých farem. Máme jich díky bohu u nás dost 🙏
V Penny od května
❗️❗️❗️CHLEBA Z ROZEMLETÝCH ŠVÁBŮ ❗️❗️❗️
Až 12 tun hmyzu měsíčně teď produkuje speciální farma v Jaroměřicích nad Rokytnou na Třebíčsku. Je zřejmě největší svého druhu ve střední a východní Evropě. Provoz se před nedávnem přestěhoval z menších pronajatých prostor v Popovicích do nové rozsáhlé vlastní haly přímo v Jaroměřicích.
https://www.grig.cz/znacka/sens/
https://zpravy.aktualne.cz/…/r~f92867b0522011e8bacfac1…/
NUTNÉ VĚDĚT…. Výrobci již mohou přidávat hmyz do všech potravin. Jsme povinni číst složení výrobků, které budou v latinském jazyce….
Zde jsou uvedeny latinské názvy:
potemník moučný = Tenebrio molitor
švábi = Blattodea
cvrček domácí = Acheta domesticus
saranče stěhovavá = Locusta migratoria
moučný červ = Alphitobius diaperinu
Chitin je tuhý vnější obal hmyzu, který poškozuje vnitřní orgány člověka a způsobuje řadu onemocnění (ATOPICKÝ DERMATITIS, RAKOVINA, LUPUS).
Hmyz je rezervoárem parazitické a patogenní flóry, která infikuje lidské orgány. Zbavit se těchto parazitů z těla bude nemožné.
Také: E-120 – karmín (červené barvivo) je směs kešerů.
E-904 -SHELAC je odpadní produkt červů.
Při nákupu výrobků si musíte přečíst obsah! Hmyz se nyní přidává do cukrovinek, pečiva, těstovin, pečiva a nápojů. Navíc v hmyzích moukách jsou také antibiotika, která je nutno používat při pěstování kvant hmyzu pohromadě. Jsou tam rozemlety také výkaly kvant hmyzu.