V článku o intergalaktický knihovně jsem psal mimo jiné o knize Elisabeth Haich Zasvěcení, která patří mezi klasiky tý dobrý ezoterický literatury. Nedávno se objevila audio verze na fujtube ve dvou 9-hodinovejch částech. Je to profesionálně čtená audio knížka a provedení je fakt pěkný. Během asi pěti dnů videa zmizely. Pak se zase vrátily.

Momentálně jsou k dispozici tady a tady. Forma dvou dlouhejch částí ale neni moc praktická a na fujtube už vůbec ne, takže redakce Antiviru zasáhla a teď je k dispozici mp3 verze rozsekaná správně na kapitoly.

Můžete si takhle celou knihu stáhnout z mega nebo icedrive. Má to asi 480 MB. Vřele doporučuju hlavně všem, co neumí anglicky a tudíž maji k dispozici jen asi 1% zdrojů informací oproti těm, co anglicky umí.

Klíčovou součástí knihy jsou vědomosti předávaný veleknězi v Egyptě (konečný zasvěcení probíhalo v pyramidě) někdy zhruba před 6 tisíci lety (přesný datum tam neni). Jen tak mimochodem, učenci starýho Egypta mimo jiné samozřejmě věděli, že Země je kulatá.

Právě jsem taky dočet knihu Jesus and the Essenes, která se zabejvá hypnotickou regresí do života v essénský komunitě před 2000 lety (kde se náhodou taky učil jeden chlápek jménem Ješua nebo tak nějak). Esséni taky věděli, že Země je kulatá (stejně jako věděli o Plutu nebo o reinkarnaci). V podstatě všechny starý kultury věděly, že Země je kulatá, protože to nebyli pitomci.

To jen taková poznámka pro lívance, kteří si často myslí, že kulatá Země je nějaká novodobá konspirace. Neni. Je to odvěká vědomost, a kdo neni blbej, umí si to spočítat a ověřit. (Zmiňuju to proto, že se tyhle kraviny začínaji zase nějak víc rozmáhat.)

Kolik vám ještě zbylo soukromí?

Narazil jsem dneska na dva články, který nám připomínaji, jak špatná je současná situace ohledně soukromí a špehování.

» Cílená reklama alias RTB znamená aukci 400 položek o vašem soukromí

Tenhle článek poskytuje celkem detailní vysvětlení toho, co všechno o vás vyšmírujou internetový stránky, reklamy na nich, a obzvlášť společnosti jako Goolag a Fujsbuk. I přes veškerou obranu (se kterou se ale 99% lidí ani neobtěžuje) se toho o vás dá zjistit hodně. Pokud máte účet na Goolagu, Fujsbuku, Amazonu a podobně, tak se dobrovolně necháváte sledovat nejen tam, ale i na všech ostatních stránkách, kam tyhle společnosti dosáhnou (což je v případě Goolagu tak 98% Internetu). A pokud nemaskujete svoji IP adresu, tak jim ve většině případů rovnou říkáte, kdo jste, aby to nemuseli složitě zjišťovat korelací nakradenejch dat.

O většině uživatelů Internetu ví paraziti skoro všechno a většina lidí jim to jen ulehčuje, protože pohodlí je pro ně důležitější než soukromí.

» Potvrzeno: Facebook a Google poslouchají konverzaci přes váš telefon

Když máte mobilní telefon, je to samozřejmě ještě mnohem horší. Jednak je to naprosto jasnej identifikátor konkrétní osoby, a jednak vás to ještě doslova odposlouchává. Dočteme se tu mimo jiné, že “společnost MindSift se sídlem v New Hampshire uvedla, že k umisťování cílených reklam využívá hlasové údaje tím, že poslouchá každodenní konverzaci lidí prostřednictvím mikrofonů na jejich zařízeních”. Jasný? “Každodenní konverzaci.” To je trochu něco jinýho, než “telefonáty”. Prostě můžete bejt odposlouchávaní kdykoliv jste v doslechu svýho debilního telefonu. A samozřejmě když to jde s mikrofonem, tak to určitě jde i s kamerou.

Nemělo by to nikoho překvapovat, ale tyhle zprávy a odhalení se nějak v masmédiích moc neobjevujou a mainstream takový informace neúnavně řadí do kategorie “konspirační teorie”. Těch doznání máme ale ve skutečnosti k dispozici dost, aby bylo jasný, že o těch, co se špehování ze všech sil brání, toho systém ví dost, a o těch, co se ze všech sil nebrání, ví všechno.

A až se jednou člověk rozhodne udělat něco, co systému nevoní, tak tohleto “všechno” bude použitý proti němu. Bohužel většině lidí to pořád ještě nedochází a považujou to jen za okrajovou hrozbu. Vesele si jedou dál přes Fujsbuky a každej svůj krok na Internetu sdílí s Goolagem a lidem, co používaji Internet relativně anonymně, se smějou, že to maji pomalejší. Protože co je důležitější – soukromí a svoboda, nebo rychlej Internet? Jenže až tohle většině lidí konečně dojde, bude už pozdě na to, aby se s tim dalo něco dělat.

Přitom je to oblast, ve který se daji nějaký kroky podniknout teď hned. Jak chtěji lidi napravit celej systém, když si nehájí ani nejzákladnější vlastní zájmy?

Mimochodem, pro všechny ty, co neustále vychvalujou Telegram, připomínám, co nedávno napsala Slovanka:

Šest let předtím, než Pavel Durov skončil ve francouzské zadržovací cele, byl tedy zakladatel antiestablishmentové aplikace pro zasílání zpráv Telegram ve Francii ve velmi odlišné pozici: obědval s prezidentem Emmanuelem Macronem.
Dá se říci, že s ním vlastně neměli globalisté problém až do Covidu, kdy necenzuroval odlišné názory, jako tomu bylo u jiných internetových platforem.
Od té doby se množí požadavky na cenzuru – od Covidu přes Ukrajinu až po výměnu obyvatel či klima.
Jenže nyní se také ozývají hlasy, které upozorňují na to, že jedno má vlastně s ostatními sociálními médii společné: Telegram sbírá data. A je bezplatný, přičemž nemá reklamy.
Z čeho tedy platforma žije??
Že by právě ze sběru dat? Telegram má telefonní čísla na všechny registrované uživatele, bez telefonu si jej nelze nainstalovat ani na PC. To může urychlit identifikaci uživatelů.
Jde tedy v případě Pavla Durova o skutečného ochránce svobody projevu a Macron se mu nyní mstí za to, že nechtěl mít sídlo v zemi, jejíž čestné občanství mu bylo v té době uděleno?
Nebo je jeho úkolem sběr dat?
Obrátil se proti svým mecenášům, kteří se ho před několika lety ujali nebo je stále jejich oddanou loutkou?
O tom všem se můžeme pouze odhadovat.
Říká se, že všechny sociální platformy by díky sběru dat mohly v budoucnu sloužit vládám po celém světě pro zjednodušení zavádění systému sociálních kreditů.
A nejvíce potřebných dat by mělo být možné získat právě z necenzurovaných platforem, kam člověk napíše cokoli.
Jde samozřejmě o konspirační teorii, nicméně kolik jiných konspiračních teorií se v posledních letech stalo realitou??

Ať si o tom udělá každej obrázek, jakej chce, ale já bych se na Telegramu nezaregistroval ani kdybych ten telefon měl. Platformě, která znemožňuje anonymitu už ve fázi registrace, bych nevěřil ani na pět minut. A i kdyby bylo s Durovem všechno v pořádku a měl ty nejlepší úmysly, tak je třeba se zamyslet i nad tim, co by se stalo, kdyby Telegram prodal, nebo mu byl nějak “zabaven” (co si budeme povídat, dneska je možný všechno). Všechny vaše data tam už budou a stanou se majetkem kohokoliv, kdo by se stal novym majitelem Telegramu, ať už legální cestou nebo sprostou Záchodovou krádeží. A nevěřim tomu, že když na jakýkoliv velký platformě smažete i celej svůj profil, že opravdu zmizí z jejich serveru.

Myslim, že problém mizejícího soukromí je stále podceňovanej a většina lidí ho nebude řešit, dokud je osobně nezačne pálit. Jenže jak řikám, pak už bude pozdě.

Pro změnu něco zajímavýho?

Pokud vás už bolí hlava ze čtení všech těch sraček o ukravině, chystanejch pandemiích, vraždících a znásilňujících imigrantech, debilech, co neví, jakýho jsou pohlaví, nebo politickejch psychopatech a jejich úchylnejch agendách, tak dnešní článek je úplně odjinud a myslim, že můžu zaručit, že žádnej jinej takovej široko daleko nenajdete.

V “alternativě” to poslední dobou hnije a málokdy se někde dočtete něco originálního. Jak už jsem psal dřív, alternativa má sice jiný názory než mainstream, ale neustále rozebírá ty samý témata a události až do zblbnutí. A stejně jako v mainstreamu, minimálně 90% toho je negativita na 100 způsobů. A to ani nemluvim o všech těch lidech, co píšou jen proto, aby okomentovali, co řek někdo jinej.

Tentokrát jsem teda vzal téma, který byste v celý naší alternativě asi hledali marně (zato si můžete přečíst názory asi 200 lidí na Foltýna) a pořádně ho rozebral. Je to dlouhý, ale myslim, že to je lepší než 10 krátkejch článků o něčem, o čem píšou všichni ostatní.

A možná se projednou vážně dozvíte něco novýho a ne jen po tisíc osm set padesátý šestý, že Fiala je dement. 🙂

Pandemická zvěř

Zpráva od vlád:

“Vážení ovčané, máme tu tentokrát ptačí chřipku, opičí neštovice a lenochodí horečku, takže zvířecí viry tu zuřivě řádí a všechna zvěř je v ohrožení. Prosíme proto všechny ovce, voly, krávy a jiný dobytek, aby se došly naočkovat.

Lidské nemoci se ani letos nepodařilo sehnat, takže normálních lidí se to opět netýká.”

Aspoň se snadno pozná, kdo je kdo.

A na závěr jeden starší..

Paříž ve sračkách 2024

Hovadiny jako olympijský hry samozřejmě nesleduju, ale podle toho, co jsem tak pasivně pochytil, se skládaly zhruba z následujícího:

– úchylný rituály, který nasraly i regulerní konzumenty televizních debilit, natož normální lidi

– “omluva” pořadatelů divákům za to, že jsou tak přecitlivělí a nelíbily se jim progresivní úchylnosti lepšolidí

– sportovci nedostali ze začátku ani pořádně najíst, protože progresivní debilita vyžaduje v lepším případě červy a v horším to ani nechtějte vědět

– plavání v otrávený zasraný Seině, z čehož se všichni poblili nebo něco horšího

– zakomplexovaný chlapi, co nedokázali vyhrávat férově, se prohlásili za ženský a rozbíjeli držky skutečnejm ženskejm, protože to je v naší progresivní rovnoprávný společnosti bez nenávisti teď v módě

Určitě se toho dělo víc, ale naštěstí se toho ke mně moc nedostalo – akorát jsem teda viděl desítky obrázků, který si z týhle šaškárny dělaly prdel, včetně hezkýho sloganu “Paříž 2024 – co tě nezabije, to tě znásilní”.

Otázka je, jakej tohle všechno splnilo účel. Nějak si nejsem jistej, jestli páni za oponou tu svoji zhovadilou agendu někomu prodali. Spíš čim dál tim víc lidí chápe, že nám jakýmsi “nedopatřením” vládnou buď psychopati nebo dementi. Časem přijdou i na to, že obě varianty můžou platit zároveň.

Každopádně to, co se děje dneska, by ještě před 30 lety nikdo nevěřil, že by nás mohlo v dohledný budoucnosti čekat, a už jsme asi oficiálně mírou degenerace společnosti překonali všechny předchozí známý civilizace. Kam se sere nějakej Řím.

https://antivirus.22web.org/myslenky.htm