Vyšetřovatelé amerického námořnictva JAG zatkli ve středu ráno před jeho domem v Queensu soudce Deep State Juana Merchana, zrádcovského soudce, který rozhodoval o nezákonném případu „zatajených peněz“ ve státě New York proti prezidentu Trumpovi, a vrazil do srdce jižního distriktu další kůl. zkorumpovaného systému trestní justice v New Yorku.

Je zvláštní, že k zatčení došlo dva dny předtím, než muž, který se prohlašoval za obchodníka, vydal prohlášení, že odloží vynesení rozsudku v případu až po prezidentských volbách a odloží původní datum 18. září.

“Toto není rozhodnutí, které tento soud činí lehkovážně, ale je to rozhodnutí, které podle tohoto soudu nejlépe podporuje zájmy spravedlnosti,” napsal údajně soudce Juan Merchan v rozhodnutí vyneseném v pátek.

White Hats říkají, že neexistuje žádná představitelná situace, kdy by Merchan, který pohrdal Trumpem každým vláknem své bytosti, pozastavil odsouzení muže, kterého přísahal zničit, a že Deep State odložil datum, protože nyní musí vykouzlit vysvětlení pro náhlé zmizení. nejen Merchan, ale také 11 zkompromitovaných porotců, kteří zasedli v rozsudku nad prezidentem Trumpem.

Real Raw News informoval o několika zatčeních porotců. Zdroje JAG nyní říkají, že 11 je ve vazbě a že několik z nich by mohlo svědčit proti Merchanovi, jakmile JAG naplánuje svůj vojenský soud. Dvanáctý porotce zemřel při zatýkání.

Proti Merchanovým činům obžaloba JAG vznesla následující obvinění: pobuřující spiknutí, zrada, podvádění Spojených států a obhajování svržení vlády. Pokud bude Merchan shledán vinným, může čelit doživotnímu vězení nebo pravděpodobněji trestu smrti.

“Vězení je železné, velké a nedobytné,” řekl zdroj JAG. „Admirál Crandall se zatím nevyjádřil k žádné větě, ale nedokážu si představit, že by prosazoval něco menšího než oběšení. Deep Staters jsme pověsili za menší zločiny. Jde o to, že jsme ho dostali a teď možná bude čelit spravedlnosti. Jeho zatčení bylo dlouho opožděné.”

Dodal, že k zatčení došlo ve středu přibližně v 7:00, když Merchan opustil svůj honosný dům ve čtvrti Astoria v Queensu. Šel ke svému autu, když zezadu přistoupili tři vyšetřovatelé JAG, poklepali mu na rameno a informovali ho, že má schůzku na Guantánamu. Merchan se polekaně otočil, instinktivně se vrhl na vyšetřovatele a trefil jej do brady. Dva další vyšetřovatelé povalili Merchana na zem, „trochu ho pohmoždili“ a nasadili mu pouta, řekl zdroj.

“Nebyl těžce zraněn, ale pokud ano, patřilo mu to,” dodal zdroj. “Merchan se připojí k některým svým kamarádům v GITMO.”

Kromě toho se tento týden konal vojenský soud Alvina Bragga. Ten článek zveřejním co nejrychleji.

https://realrawnews.com/2024/09/jag-arrests-treasonous-judge-juan-merchan/