Sbor generálního advokáta soudce amerického námořnictva v Camp Blaz na Guamu usvědčil 26. července moderátora talk show Stephena Colberta ze zrady, čímž skončila opožděná sága, která začala, když vyšetřovatelé JAG v listopadu zatkli liberála milujícího vakcíny před jeho domem v Montclair v New Jersey. 2023.

Jak bylo tehdy oznámeno, JAG tvrdil, že Colbert přijal od NIH a CDC finanční kompenzaci za propagaci smrtící vakcíny COVID-19 na své titulární show během vrcholu plandemie. Colbert strávil 1 750 hodin propagací vakcín a znevažováním anti-vax hnutí. Jeho zatčení však nezabránilo Deep State v celkovém znovuvytvoření Colberta pomocí responzivního CGI, Deep Fake a holografické technologie k restartu jeho show po desetidenní přestávce. ABC, která Colbertovu show vysílá, v té době tvrdila, že Colbert měl prasklé slepé střevo a zotavoval se v nemocnici jako důvod pauzy. Pravdou však bylo, že naprosto zdravý Colbert dostal letenku do hlavního internačního tábora JAG na Guamu.

Vyšetřovatelé JAGu také obvinili Colberta ze sexuálních trestných činů na dětech, protože získala fotografické důkazy, které ukazují, jak Colbert dovádí s nezletilými chlapci a dívkami na ostrově zhýralosti zesnulého Jeffreyho Epsteina. Colbertův telefon navíc vedl textové konverzace o nákupu „šest až desetiletých plavovlasých, modrookých chlapců a dívek“, aby zásobili jeho podzemní „bunkr soudného dne“ na Novém Zélandu.

Zdroje naznačovaly, že rok v zajetí přivedl Colberta k šílenství. Po třech měsících uvěznění si začal pramen po pramenu vytrhávat vlasy, až byl plešatý, a v březnu 2024 si roztříštil zápěstí o betonovou zeď, poté strávil dva měsíce v sádře. Někdy hladověl celé dny, když ukončil svou hladovku, snědl celý tác s jídlem a příležitostně si pochutnával na vlastních výkalech.

Kontradmirál David G. Wilson, velitel námořních právních sil Camp Blaz, odmítl Colbertovy dovádění a stravovací návyky jako akt sebezáchovy, snahu nechat se prohlásit za nezpůsobilého stanout před soudem z důvodu nepříčetnosti.

Z důvodů, které nebyly poskytnuty RRN, JAG třikrát přeložil Cobertův tribunál, než rozhodl 26. července 2024, jako datum, kdy se bude konečně zodpovídat ze svých zločinů proti lidskosti.

Jak je zvykem, Colbert dorazil k soudu spoutaný, po boku uniformovaných strážců, kteří ho vedli k obhájci a nařídili mu, aby zůstal tiše sedět, dokud nedostane povolení mluvit.

“Pane Colberte, odmítl jste radu a rozhodl se zastupovat sám sebe, je to tak?” zeptal se admirál Wilson obžalovaného.

Colbert se na něj podíval. „Na hlavě máš kus chromu; měl bys s tím něco udělat.”

Admirál vypadal zmateně. „A co to má znamenat?

“Přesně to, co jsem řekl, to znamená,” řekl Colbert a jeho hlas se prohloubil, “že byste měl něco udělat s tím kouskem chromu na vaší hlavě.”

“Pane Colberte, váš život je v ohrožení. Je nevhodná doba na hry a váš odpor ke mně a k této porotě vám nebude dobře sloužit,“ řekl admirál.

“Pan  Colbert tu momentálně není. Zmizel,“ řekl Colbert s úsměvem.

“Teď už víte, pane Colberte, tento soud neuznává obhajobu nepříčetnosti.” Neuznáváme obranu démona nebo duchovního vlastnictví. Kdo jste nebo si myslíte, že jste, zde nezáleží. Je tu jen jeden tělesný Stephen Colbert a ten sedí přede mnou,“ řekl admirál Wilson.

“Stephen si myslel, že řekneš něco v tomto smyslu,” řekl Colbert.

Adm. Wilson stál tváří v tvář třem důstojníkům, které si JAG vybral, aby případ vyslechli. „Nedovolte, aby vám jeho dovádění zatemnilo úsudek. Důkazy proti němu jsou přesvědčivým faktorem.”

Ukázal výsledky krevních testů, které byly pořízeny krátce po Colbertově zatčení. „Tento muž je neočkovaný. Přesto použil svou platformu k masivnímu prosazování očkování a podceňování lidí, kteří z jakéhokoli důvodu byli proti experimentálnímu očkování, což, jak nyní víme, přispělo k milionům nadměrných úmrtí. Jeho krev obsahovala adrenochrome, a kdyby od jeho poslední opravy neuplynulo tak dlouho, řekl bych, že obžalovaný trpěl psychózou vyvolanou adrenochromem. Ale tak to není.”

“Stephenův status očkování je jeho věc a nemůžete ho stíhat za praktikování prvního dodatku ve své show,” řekl Colbert.

Adm. Wilson napomenul výbuch zadrženého. “Obžalovaný ovládejte se nebo…-”

Colber vrčel jako pes.

“Nasadíme mu náhubek,” řekl admirál. “Přijímání úplatků za šíření nepřátelské propagandy není chráněná řeč, pane Colberte.”

Dodal panelu Colbertovy bankovní záznamy, které ukázaly, že v letech 2021 a 2022 obdržel patnáct výplat NIH v celkové výši 35 milionů dolarů. Colbert důkazy popřel a osobně obvinil adm. Willsona, že je vyrobil, aby ho zavřel.

“Stephen je bohatý,” řekl Colbert a znovu o sobě hovořil ve třetí osobě. „Nepotřebuje vládní almužnu. Vymýšlíš si.”

“Porota posoudí platnost důkazů,” řekl admirál Wilson. “A byl jste varován, pane Colberte.” Ještě jedna tiráda a vyklidím tuto soudní síň a vynesu z lavice souhrnný rozsudek.”

Admirál se dvě hodiny zabýval Colbertovými financemi a zdůrazňoval datum a částku každého vkladu NIH. Prostředky byly rozděleny mezi devět běžných účtů, z nichž všude byl Colbert jediným majitelem účtu,

“Obžalovaný byl bohatý, ale ne bohatý jako Elon Musk,” řekl adm Wilson k porotě. „Jeho čisté jmění bylo, a zdůrazňuji to slovo ‚bylo‘, protože jsme zabavili jeho majetek, 75 milionů dolarů, s výjimkou nezákonných úplatků. Odsouzení Deep Staters utráceli běžně až tři miliony dolarů ročně za  adrenochrom, takže ano, potřeboval ty NIH dolary. A obžalovaný měl další drahý zlozvyk.“

Ukázal fotografie, které JAG pořídil z Colbertova telefonu. Bylo jich pět, zvláště malé děti, částečně rozmazané až nejasné genitálie. Byly poslány do telefonu Colberta z toho, co admirál Wilson nazval vypalovačkou s dlouhou životností (šifrovaný zdroj). Jako součást jednotlivých textových zpráv. Colbert na každý obdržených text odpověděl „ano“ nebo „ne“ a ke zprávě obsahující obrázek chlapce ne staršího sedmi nebo osmi let přidal „Dobré pro doupě NZ“.

“Skrze jeho vlastní slova, z jeho vlastního telefonu jsme se dozvěděli, že pan Colbert vlastní na Novém Zélandu bunkr pro přežití v hodnotě 5 milionů dolarů.” Bohužel se nám jej zatím nepodařilo najít; v Queenslandu jich jsou doslova desetitisíce a pan Colbert nikdy nepsal o jeho konkrétním umístění, ani o tom, jak přesně ho koupil. V několika zprávách se však chlubil vlastnictvím drahého bunkru. Samotné obrázky dokazují úmysl a my věříme, že pan Colbert používal své doupě jako nějaké zvrácené sexuální vězení, kde zneužíval děti, které si koupil,“ řekl admirál.

Colbert kypěl vztekem. Vstal ze svého místa a zakřičel: „Chceš, aby Stephen přiznal, že propagoval nebezpečnou vakcínu, aby řekl, že za to dostal zaplaceno, aby řekl, že má rád mladší děti? Je to to, co chcete, admirále? No, Stephen nemůže. Stephen se vzdálil a já nevím, jestli nebo kdy se vrátí.”

“Také jsem viděl film Prvotní strach, pane Colberte, a Ed Norton hrál člověka, který předstírá, že je blázen, bohužel lépe než vy,” řekl adm. Wilson.

Adm. Wilson nařídil strážcům, aby vyvedli Colberta ze soudní síně, načež přistoupil k senátu a řekl, že končí řízení a svévolně rozhodne o Colbertově osudu ze soudní síně. Jednostranně prohlásil Colberta vinným na základě obvinění z pobuřujícího spiknutí, šíření nepřátelské propagandy, spiknutí s cílem oklamat Spojené státy, držení dětské pornografie, obchodování s dětmi za účelem sexuálního zneužívání a úmyslu sexuálně obtěžovat nezletilé.

Rozsudek zněl smrt.

Colbert byl oběšen o tři dny později.

Real Raw News zveřejní podrobnosti o Colbertově popravě pozděj.

https://realrawnews.com/2024/08/jag-convicts-stephen-colbert/