(Ethan Huff, Natural News) Pár z Univerzity ve Virginii natočil na video nový automatický bankomat společnosti UVA Community Credit Union, o kterém tvrdí, že brzy bude od uživatelů při výběru peněz vyžadovat, aby předložili doklad o svém očkovacím statusu.

Bankomat vyráběný jihokorejským průmyslovým konglomerátem Hyosung vypadá jako většina ostatních. Manželé však na něm identifikovali komponenty, které podle nich poukazují na nadcházející implementaci očkování jako předpokladu pro přístup k bankovním službám.

„Dobře, takže tady máme nové bankomaty úvěrového družstva UVA Credit Union tady v Charlottesville, Virginii,“ říká muž ve videu níže, zatímco předvádí bankomat divákům.

„Vypadá to, že je vyrobil Hyosung s něčím, co vypadá jako – jako budovy ve Wu-chanu v Číně. Vypadá to jako sklíčko pro skenování vaší poznávací značky nebo vašeho vozidla. Tady dole máme ID sken, předpokládám na očkovací průkazy…“

Když muž vysvětluje svou domněnku, že ID skener a skener dlaní jsou „pro případné mikročipy“ spojeny s očkovacími průkazy, v pozadí je slyšet ženu, která zdůrazňuje, že ona a muž se snaží všechny varovat.

Video si můžete prohlédnout zde:

(Související: Pamatujete si „Arabellu“, bankomat s 500 miliony dolarů vypraných špinavých peněz pro Demokratickou stranu?)

Bankovní systém se znamením šelmy je už na cestě?
Všimněte si, že celé video pracuje se slovy „beast banking system ready“ (bankovní systém připravený pro znamení šelmy), přičemž myšlenka je, že tento nový bankomat je navržen tak, aby vyhovoval případnému zavedení zcela nového finančního systému.

„Udělají to, že budou vyžadovat povinné očkování pro všechny občany a všechny vaše děti,“ pokračuje muž.

Zahoďte brýle a zlepšete si zrak
„A pokud neuděláte to, co chtějí, pak vám neumožní přístup k vašim vlastním penězům,“ dodal muž. „Případně vám ještě vezmou děti, nedostanete žádné sociální dávky, ale v rámci svobodné vůle vám dají možnost nebýt součástí systému a bude to vaše vlastní volba (samozřejmě s následky).“

Podobně strašidelné věci už přicházejí do Austrálie, která údajně v nadcházejícím prosinci spouští nový „dobrovolný“ program digitální identifikace – a podle spekulací brzy dorazí i do Spojených států amerických.

Mimochodem, firma Hyosung je jihokorejská společnost, která je v USA známá zejména výrobou bankomatů a výstavbou luxusních bytů.

Reakce lidí na nové bankomaty se znamením šelmy
„Čína nebo USA, už téměř nevidím rozdíl,“ napsal někdo na sociální síti X (bývalý Twitter) o nových bankomatech.

Skupina Texans Take Action Defending Our Rights & Liberty (Akční Texasané v ochraně svých práv a svobod) si nebyla stejná, že tvrzení uvedená ve výše uvedeném videu jsou přesná. Stále totiž zůstává neznámé, zda je skener ID karty skutečně pro očkovací průkazy a zda skener dlaní je skutečně pro mikročip.

“Je to příprava na to, aby se biblické proroctví v konečných časech začalo naplňovat,” řekl další komentátor, který věří v opak.

„Banky si musí kupovat vlastní bankomaty a vláda je nenařizuje ani za ně neplatí,“ napsal další člověk s tím, že i když opravdu má bankomat kontrolu očkovacích průkazů, mnohé státy, které zakázaly takovou praxi, je nepovolí.

„Mnohé státy v USA zakázaly očkovací pasy.“

Závěr
Nejnovější zprávy o vykonstruovaném odstranění stávajícího světového řádu, aby jej bylo možné nahradit novým, naleznete na stránce Collapse.news.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com