💥‼️ Will Barney, bývalý bankéř, červenec nebo srpen 2024, zveřejněno 15. srpna 2024

Nacházíme se v klíčovém bodě dějin. Mnozí z vás to již cítí a nelze to podceňovat. Ve světě procházíme takovou transformační fází, že ji někteří přirovnávají k rozdělení Rudého moře (Mojžíšem). Dokonce to jde ještě mnohem dál. Rozsah je mnohem větší a týká se celé planety, protože se blížíme k době kolapsu. 

Uvádí se, že z banky Chase Manhattan Bank bylo za posledních 12 měsíců staženo 200 miliard dolarů vkladů. To je obrovská částka, vážení. Právě teď se připravuje největší bankovní apokalypsa, která bude větší než cokoli, co jsme zažili za našeho života. 

Armáda nyní v USA přesouvá obrovské množství lidí a materiálu. Těžké vojenské přesuny proběhly ve 27 státech a další budou následovat. Tanky byly dokonce spatřeny, jak projíždějí hlavními ulicemi v oblasti. Je spatřeno mnoho přeletů vojenských vrtulníků, včetně vojenských letadel, a lidé se ptají, co to znamená. 

Jsme skutečně uprostřed zatýkání zločinců a děje se tak velmi strategicky. Nelze to udělat za jeden den, protože na to je to příliš velké. Takže se to dělá postupně a teď slyšíme stále více zpráv o tom, že v některých oblastech nefunguje internet. Na jednu, dvě nebo tři hodiny a pak je zase zpátky. Potřebují toto období tmy, aby mohli udělat to, co potřebují, aby ty lidi zatkli. Potřebují je odříznout od možnosti komunikovat s lidmi venku. 

O podobných incidentech se budete dozvídat i nadále a také o tom, že se v některých oblastech testuje systém nouzového vysílání (EBS), například dnes byl testován na Floridě. To vše je příprava na EBS, který bude vysílán po celé zemi, až se k němu dostaneme. 

Německo je na pokraji úplného finančního kolapsu. Nemluví o tom, ale mají obrovské problémy. Deutsche Bank – obrovské problémy. Až to začne, první, co se stane, bude, že budou zmrazeny všechny úvěry. Co to přesně znamená? Najednou přestanou fungovat vaše karty (EC karty, kreditní karty). 

Možná se začátkem měsíce dostaneme k tomu, že dojde k převodu aktiv. Uvědomuji si, že do konce tohoto měsíce zbývá už jen 11 dní, takže moc času nezbývá (mluví o červenci? Na tomto videu není čas). Ale podle toho, jak se to teď vyvíjí, pokud jde o aktivitu a to, co se uvolňuje/odhaluje, se věci mohou dít velmi rychle. 

Co se týče historických hodnot a přecenění měn, rozhodně očekávám, že část z nich bude provedena v období klidu, v období uklidnění. Jinými slovy, až přijde EBS, bude to 10 dní zůstat doma, 10denní komunikační odstávka, alespoň to slyšíme. Mohlo by se také stát, že v té době budou také probíhat termíny transakcí, vše velmi potichu a v pozadí. Lidé, kterých se to týká, podléhají velmi silným NDA, dohodám o mlčenlivosti, tedy velmi přísným smlouvám, že musí vše držet v tichosti. Nikdo nesmí mluvit o transakcích ani o tom, kde berou peníze, a chvíli potrvá, než se vše dokončí. 

Myslím, že od teď do konce září můžeme očekávat, že tyto věci budou probíhat v pozadí. Ke konci září by mělo být pro všechny veřejně viditelné, že došlo k finančnímu otřesu.

V posledních několika týdnech jsme zde zaznamenali více vykolejení vlaků. Měli jsme tři další, která byla dost vážná, protože z nich unikaly chemikálie a další věci. Hluboký stát používal vlaky k přepravě nákladu, který neměly převážet. Několik těchto vykolejení vlaků muselo být bohužel úmyslně způsobeno, aby se tyto zásilky zastavily. 

Další věc je, že se Deep State snaží vytvořit katastrofu, chemikálie ve vodě, v půdě, něco takového, aby mohli odvést pozornost veřejnosti novou katastrofou a mohli pokračovat v tom, co dělají. 

To vše je důkazem války, ve které jsme, a toho, že ti dobří vítězí. Chci, abyste si uvědomili, že vyhráváme a že nyní vyhráváme každý den. Bitvy se vyhrávají a vy byste se neměli nechat odradit, ale naopak být nadšení jako nikdy předtím, protože už nemohou udělat nic, čím by odvrátili spravedlnost, která přichází. Řítí se na ně jako nákladní vlak a oni nevědí, jak ho zastavit. 

Je vzrušující, že jsme se dostali až sem a že je to tak trochu příběh shora dolů, takže se museli propracovat shora dolů. Teď se dostáváme k lidem z hlubokého státu na ❗️střední a nižší❗️ úrovni (pozn.: každý den to vidíte na mém TG 👉 počet letů na Island a GITMO 😉), a pak, až přijde EBS, už nebudou žádná velká jména k zatčení. S těmi už skončili, jasné? 

Takže to je dobrá zpráva, a až se lidé dozvědí, až se to odhalí, jaký zločin se stal, jaké věci se staly, a spojí si to s tím, co se stalo zejména dětem, budou naštvaní. Jak uklidníte masy lidí, kteří jsou rozzlobení? Začněte s tribunály a začněte se spravedlností/právem, aby lidé získali pocit, že se to vyřeší. Takže můžeme očekávat, že to přijde.

https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/136416

📌 Scott Ritter: „Kurská ofenzíva byla útokem NATO na Rusko“

Bývalý důstojník americké námořní pěchoty a bývalý zbrojní inspektor OSN Scott Ritter v rozhovoru na kanálu YouTube „Through the eyes of“ hovoří o ukrajinské kurské ofenzivě.

Podle Rittera se jednalo o „útok NATO na Rusko“, který vejde do dějin jako jedno z největších vojenských selhání.

https://rtnewsde.online/

🇵🇱 To je v Polsku. Co se tam děje?

🎥https://x.com/BTom1974/status/1825126756568748537?t=9DZtVm5ctDpPMLx9vTpIIw&s=09

 

 

 

„Ian Miles Cheong na X:

Trump o Nicku Fuentesovi, Candace Owens a dalším antisemitům: ‚Nechceme vás v naší zemi‘.

🎥 https://x.com/stillgray/status/1824986013086683349📌 Ariel: 

„Výtržníci , davy , gangy, bandité, atd.

Nemluví o průměrných Američanech. 10 % nepředstavuje 90 %. Mluvíme o veřejně činné osobě, která se uchází o úřad a nesnaží se odcizit svým voličům, kteří stále považují Izrael za vyvolený národ z Bible. 

Křesťané a konzervativci jsou v úctě k tomuto místu pouze na společenské úrovni. 

Vláda? To je jiný příběh. Lidé chtějí, aby D. Trump byl domorodcem z filmu Chlapectví a hrál si na tohoto nepřátelského tyrana. Proč by proboha dál rozdmýchával oheň, zatímco OIC válčí s Ruskem, Tureckem, Íránem a Saúdskou Arábií? 

Už jsem řešil tyhle kecy s těmi trapnými reakcionáři, kterým říkáme konzervativci a kteří si ve skutečnosti za ničím nestojí. D. Trump stejně ví, že Izrael je na pokraji sil. Proto jste z úst D. Trumpa neslyšeli ani slovo o protiizraelském/sionistickém zákonu, který zavedl Irák a který znemožňuje obchodovat s Izraelem. 

Proč D. Trump neřekl Iráku, že je xenofobní?

Proč to D. Trump neodsoudil jako nepřátelské?

Proč D. Trump po podpisu tohoto zákona neřekl, že Abdul Latif Rašíd musí být odstaven od moci?

Nyní se objevují lidé, kteří se snaží D. Trumpa vykreslit jako diktátora, který před debaklem v Gaze neměl o Izraeli co říci špatného. Mezitím byla tato země zodpovědná za mnoho falešných vlajek a nikdy jste neviděli, že by tito konzervativní vlezdoprdelkové vystoupili a neřekli nic o 11. září, za kterým stál Benjamin Netanjahu. 

Nikdy jste je neviděli, že by neřekli nic o bombardování SSSR, za kterým stál Benjamin Netanjahu. Teď, když je populární být protiizraelský, vidíte, že trapáci jako Nick Fuentes vystupují proti Izraeli, protože je to nyní společensky bezpečné. 

Mezitím já, Čingischán a několik dalších lidí odsuzujeme Izrael přinejmenším od roku 2022 a nikdo z těchto lidí nevystoupil a nešířil naše informace na svých kanálech nebo neřval proti Izraeli. Proč myslíte, že nikdy nevidíte tyto zbabělce komentovat můj kanál? Vědí, že kecají, a vědí, že by před svými stoupenci vypadali hloupě, kdyby je na to někdo upozornil. 

Vidíte, jak se D. Trump obrací proti Mezinárodnímu soudnímu dvoru, protože chce obvinit Benjamina Netanjahua z válečných zločinů? Ne, protože jde o osobu, a nikoli o zemi. Proto D. Trump nebude útočit na Izraelce, protože ti se také chtějí zbavit Benjamina Netanjahua. Proč by tedy neměl podporovat region, když tam máme Američany, jejichž životy by D. Trump ohrozil, kdyby se o Izraeli vyjadřoval špatně?“

https://x.com/Prolotario1/status/1825046387966288347

☝️ Ariel dále píše 👇

„Donald Trump si těchto pozdních výkvětů, kteří se extrémním způsobem obracejí proti Izraeli, neváží, protože nedělají nic jiného, než že následují společenský trend, který se nijak neliší od nesmyslů BLM/Antify. Izrael je zodpovědný za mnohem víc než jen za Gazu. 

Ale tihle kreténi si myslí, že je to teď prostě cool, protože je společensky přijatelné nenávidět Izrael kvůli tomu, co se děje v Gaze. Ale před tímhle svinstvem nebyli nikde. Teď se prostě chtějí všude ukazovat a narušovat společenská setkání, protože na to mají dav. Donald Trump v tom videoklipu nemluvil o těch 90 %, kteří podporují Izrael z náboženských důvodů, vy zasraní zbabělci. Ian dobře ví, že v tom videoklipu nemluvil o Candace Owensové. 

Ale on chce rozdmýchávat oheň a vyvolávat problémy tam, kde nejsou, protože jeho hnusná prdel nežije v Americe. Proto nesnáším lidi, kteří se vyjadřují k americkým problémům a většinou žijí v zahraničí, jako by znali náš dvorek lépe než my. V Izraeli žije 600 000 Američanů. 

Lidem je to jedno, protože chtějí vidět krev na ulicích. Proto chtějí, aby se Izrael cítil izolovaný, aby si mohli dělat, co chtějí, s lidmi, kteří Palestinu nepodporují. Je to taktika šikany. Nikoho z těchto lidí si nevážím, protože se právě probudili.

Vůbec netuší, jak hluboko tyhle sračky sahají. Takže prostě jedou podle toho, co je zrovna populární. Chtějí jen zmatek a chaos. Chtějí, aby se lidé cítili nepříjemně. Chtějí, aby se lidé cítili zahnaní do kouta. D. Trump je více než sedmdesátiletý muž. Cokoli, co udělá s těmito zkušenostmi, může pocházet jen z místa klidu. 

Ale ví, kdy udělat tlustou čáru a jak věci zařídit s co nejmenším množstvím dramatu. Proto se neozve a nezpůsobí zbytečné problémy, které by mohly ohrozit lidi.“

https://x.com/Prolotario1/status/1825050599919869975

☝️ Ariel uzavírá 👇

„Prosím, přečtěte si toto. Co se děje s Benjaminem Netanjahuem? Byl obviněn z válečných zločinů, nebo ne? D. Trump se proti Epsteinovi ani neohradil a ví, že byl pedofil. Zamyslete se nad tím.“

(Pozn.: úryvek z Q Drop 6)

„Někteří z nás sem chodí házet drobky, jen drobky.

POTUS je stoprocentně izolovaný – jakákoli diskuse, která naznačuje, že i on je terčem, je falešná.

Sledujte Huma zítřejší kampaň.

POTUS se k národu v žádné z těchto otázek nevyjádří, až se objeví první obvinění, a musí zůstat neutrální z čistě optických důvodů. Naznačovat, že je to v plánu, je falešné a odporovalo by to zdravému rozumu.“

https://x.com/Prolotario1/status/1825142166361924046

📌 Tohle bude zábava. 😎

Mezi řečníky DNC jsou obvyklí podezřelí jako Joe Biden, Hillary Clinton, Barack Obama, Bill Clinton a překvapivý host? To bude velmi zajímavé. 

Jsem zvědavá, jestli J. Biden znovu získá svou pozici? Mezitím média informují, že se k DNC chystá v pondělí pochodovat přes 20 000 protestujících. 

Demokraté oficiálně ztratili svou základnu. Samozřejmě víte, že půjde o válku v Gaze a že budou obviňovat demokraty z toho, že se na ní podílejí. To je scénář, kdy vítězí ten nejsilnější. Jsme svědky imploze, jaká tu ještě nebyla.

🎥https://x.com/Prolotario1/status/1825226477119701231?t=fyeyuzBbDnER55pH5OK5Qg&s=19

💰 BREAKING NEWS 

TCHAJWANSKÁ CENTRÁLNÍ BANKA PROHLÁSILA, ŽE TCHAJWANSKÉ ZLATÉ REZERVY PODPORUJÍ HODNOTU NÁRODNÍ MĚNY

Země začínají sdělovat pravdu.

https://x.com/goldtelegraph_/status/1824952649248080164

📌📌📌 Potvrzené DROPS

„Dne 26. června jsem předal CABLES>] : Americká armáda cvičila Mexičany a posílala je zpět do Mexika se zbraněmi pomocí maglevových vlaků a podzemních tunelových systémů z Cheyenne Mountain (občané USA v Coloradu poblíž Cheyenne Mountain zpanikařili, protože viděli v oblasti tolik Mexičanů a rozšířila se fáma, že kartely obsadily Cheyenne Mountain, což není pravda).

CO SE DĚJE V ZÁKULISÍ]; S USSF a vojenskou kontraktační agenturou STARLINK (MUSK je vojenská kontraktační agentura najatá Ezrou, Patelem, Trumpem, Bílými Klobouky) všichni podpořili operace proti kartelům podél hranic a mexické armádě, operace, které v tichosti zahájily TRUMPOVY VOJENSKÉ OPERACE PROTI KARTELŮM (v rámci operací CIA / těch, které vytvořily drogy a obchod s drogami a usnadnily celosvětové operace drogových kartelů). 

S pomocí americké armády byli v posledních třech letech vycvičeni mexičtí občané, kteří jsou nyní posíláni zpět, aby bojovali proti mexické korupci (systém řízený CIA v Mexiku). V Mexiku a podél hranic probíhá VELKÉ zatýkání. O většině zatčení se neinformuje, ale zatčení vůdců kartelů poblíž texaských hranic se dostalo na titulní stránky novin, protože byli zatčeni nejhledanější králové Mexika Ismael „El Mayo“ Zambada a Joaquín Guzmán, pravděpodobně nejmocnější organizace obchodníků s drogami na světě, kartel Sinaloa.

VOJENSKÉ satelity (USSF) a STARLINK vystopovaly většinu digitálních stop a míst, kde se mexický kartel nachází. S pomocí zasvěcených osob a vycvičených mexických vojáků a policistů byli vůdci kartelu Sinaloa zapojeni do vojenských operací a zatýkání (To, co čtete ve zprávách, je výmysl o zatýkání. Mexiko nechtělo převzít odpovědnost za operace. To by vedlo k odvetným opatřením kartelů vůči vládě).

Doposud byli při operacích zadrženi Hector Alejandro Apodaca-Alvarez, 53 let, ze Somertonu v Arizoně, Mark Anthony Roque Bustamante, 33 let, z Yumy v Arizoně, Jorge Moreno, 28 let, ze San Luis Rio Colorado v Mexiku; Jonathan Nicholas Chavez, 25 let, z Brawley, Kalifornie; Luis Tejada Velasquez, 37 let, ze San Luis Rio Colorado, Mexiko; Austin Toma Grupee, 43 let, z Providence, Rhode Island a Jose Chavez Zaragoza, 38 let, z Yumy, Arizona byli zatčeni.

Zvláštní význam má zatčení a operace, při níž byli dopadeni Ismael „El Mayo“ Zambada a Joaquín Guzmán Lopez. 

Očekává se, že El Mayo bude převezen do New Yorku. 

Zákulisí>]; Trumpovy vojenské operace se již zaměřily na kartely (operace se rozšiřuje). V roce 2025/26 mají vůdci kartelů plně vypovídat o tom, že mexické kartely kontrolují část DNC a vydírají DNC & RINOS v několika státech včetně Arizony, Nového Mexika, Texasu, Kalifornie, New Yorku, Chicaga, Floridy a mnoha dalších. 👇

☝️ PANIKA V PENTAGONU, PROTOŽE OPERACE CIA, KTERÉ KONTROLUJÍ A POMÁHAJÍ MEXIKU A VYTVOŘILY VELKOU ČÁST KARTELŮ, JSOU VE VOLNÉM PÁDU A HROUTÍ SE.

V ZÁKULISÍ>]: Po výpadku proudu dojde k masivní mexické revoluci>.

UDÁLOSTI – MEXICKÉ UDÁLOSTI – UDÁLOSTI V USA

Vojáci, kteří jsou cvičeni v USA poblíž Cheyenne Mountain, vyburcují mexický lid k MASIVNÍ REVOLUCI a mexický lid se sjednotí, aby svrhl KOMPLETNÍ, MEXICKÉ KARTELOVÉ OPERACE a osvobodil svou zemi od KONTROLY CIA a KORUPCE CCP.

Trump nedá Mexičanům jinou možnost než očistit svou zemi od veškeré korupce….. A musí tak učinit, aby se mohli připojit k novému finančnímu systému Spojených států (TRUMP PLÁNUJE VYTVOŘIT NEJMOCNĚJŠÍ CYPTOKURENCII NA ZEMI A NEJMOCNĚJŠÍ VOJSKO („CHEYENNE“).

Jedinou cestou je armáda. 

Muselo se to udělat tímto způsobem.

(S.R.)

👺 Podívejte se a otřeste se: šokující minulost šéfa WHO Tedrose, tiskového mluvčího BIG_pharma

Světová zdravotnická organizace (WHO) vyhlásila počátkem tohoto týdne mezinárodní stav nouze v souvislosti s výskytem opičích neštovic v Demokratické republice Kongo. Šéf WHO Tedros označil situaci za „velmi znepokojivou“.

Když Tedros v roce 2017 nastoupil do čela WHO, měl podporu čínského režimu. V témže roce jmenoval zimbabwského tyrana Roberta Mugabeho velvyslancem dobré vůle WHO.

Tedros byl kritizován za to, že v době, kdy byl ministrem zdravotnictví, údajně kryl ne jednu, ne dvě, ale hned tři epidemie cholery v Etiopii.

Je prvním ředitelem WHO, který není lékařem.

Před svým jmenováním byl vysoce postaveným členem Fronty osvobození Tigraje, brutální a zkorumpované skupiny odpovědné za zločiny proti lidskosti, jako jsou bombové útoky, únosy, mučení a vraždy.

Jak se může člověk s tak kontroverzní minulostí dostat do čela nejvlivnější zdravotnické organizace na světě? 😱😱😱😱😱

‼️ #Ripple oznamuje ⭐️

STABILNÍ MINCE PODPOROVANÉ ZLATEM ⭐️ budou na #XRP účetní knize ve 3. čtvrtletí 2024 👀🔥

🇺🇦   Přísné uzamčení 

🔒 V Mirnogradu a Selidovu (pod ukrajinskou kontrolou), které se již nacházejí v blízkosti frontové linie, byl od zítřka výrazně zpřísněn zákaz vycházení.

Podle šéfa doněckého policejního orgánu Vadima Filaškina bude zákaz vycházení v Mirnogradu a Selidovu platit od 15:00 do 11:00 od 19. srpna.

To znamená téměř nepřetržitě!

To znamená, že občané se mohou po městě volně pohybovat pouze čtyři hodiny, alespoň ženy, neboť mužům stále hrozí násilná mobilizace a deportace na frontu.

Banderovci to pravděpodobně nedělají ani tak kvůli ochraně občanů, jako spíše kvůli ochraně Selenského režimu, který má jediný cíl: 

Omezit ty místní obyvatele, kteří nenávidí Ukrajinu obecně a jsou loajální k Rusku, aby nemohli prozradit případné pohyby AFU do RF.

📌 NIKDY BYSTE NEMĚLI RUŠIT SVÉHO NEPŘÍTELE, KDYŽ DĚLÁ CHYBU.

Blížíme se k rozhodující fázi, protože zítra začíná Národní konvent Demokratické strany (DNC), na kterém bude určen kandidát na prezidenta a viceprezidenta pro volby 5. listopadu a schválen volební program. Jedná se o nominační sjezd Demokratické strany, který se bude konat v Chicagu od 19. do 22. srpna 2024. Své projevy zde ohlásili jak Barack Hussein a Michelle (nebo Michael) Obamovi, tak Bill a Hillary Clintonovi, a my se můžeme těšit, zda ve středu večer sehraje roli i Camelhair Harrisová a její skandály před volbami zmítaný Tim Walz.

Vzhledem k tomu, že Joe Biden ze závodu odstoupil (dobrovolně či nedobrovolně) ještě předtím, než byl oficiálně nominován, může více než 3900 potvrzených delegátů odevzdat své hlasy na otevřeném sjezdu kterémukoli kandidátovi. Může to být kterýkoli z Obamových kandidátů nebo kterýkoli z Clintonových kandidátů. Dojde k velkému překvapení? To se dozvíme ve čtvrtek. Ale ať už budou hlasovat pro kohokoli, na každého z možných kandidátů je tolik špíny, že její odhalení ve zbývajících týdnech do voleb může otřást světem levičáků i normálních lidí. 

Zatímco sjezd strany se koná uvnitř United Centre, jen o několik bloků dál se formuje více než 20 000 levicových a propalestinských demonstrantů, kteří se od pondělí chystají na DNC. Demokraté oficiálně ztratili svou základnu. Jak divoké to bude v Chicagu od zítřka? 

(Clandestine)

Fotky z východního pobřeží Ruska – Kamčatka

🌊 Dešťový rekord! Vídeň se utápí! 🌊

17.08.2024 Rakousko, zejména Vídeň, dnes zaplavila voda!

📌 Přemýšleli jste někdy nad tím, PROČ mají někteří lidé více štípanců 🦟 než jiní?

Ne, NENÍ to vaší „krevní skupinou“ nebo tím, že máte „sladkou krev“.

Místo toho: Má to co do činění s vašimi střevními bakteriemi!

Některé druhy komárů se skutečně raději živí na lidech & vykazují preference mezi lidmi… v závislosti na vaší SKIN MIKROBIOTA!

Vaše kožní mikrobiota je rozšířením vašeho „střevního mikrobiomu“ a je domovem více než 1000 různých druhů bakterií.

Podle studií (Takken & Verhulst, 2017) náš kožní mikrobiom produkuje několik „těkavých sloučenin“, které rozhodují o tom, zda na vás komáři zaútočí!

Také platí, že čím méně 👎 je váš kožní mikrobiom rozmanitý, tím větší je pravděpodobnost, že se stanete také „návnadou na hmyz“.

Pot lidí, kteří mají VÍCE rozmanitý kožní mikrobiom, je pro komáry mnohem méně atraktivní než pot lidí s méně rozmanitým bakteriálním ekosystémem.

A konečně, komáry přitahuje etanol, který vaše tělo vylučuje PO tom, co jste 🍷🍺🍾 pili… jedli sladké 🧁 , mléčné 🥛 škrobnaté 🍚 slané 🍟 potraviny… nebo používali pleťové přípravky AHA(alfa-hydroxykyseliny), a to kvůli kyselině mléčné, kterou obsahují!

(B.O.)

🔴 „Zakladatel organizace LGBTQ+ obviněn z 37 případů zneužívání dětí“

Gründer von LGBTQ+-Organisation des 37-fachen Kindesmissbrauchs angeklagt

🇩🇪 Šéf banky bije na poplach: „Malé a střední podniky odcházejí potichu“ – FOCUS online

V Německu se posledních několik let vyznačuje trendem rostoucí deindustrializace. Podniky již nezakládají své závody a pracovní místa v Německu, ale v zahraničí. „Zejména malé a střední podniky odcházejí potichu, firmy realizují budoucí investice v zahraničí,“ říká Rainer Neske, generální ředitel Landesbank Baden-Württemberg, v rozhovoru pro noviny ‚FAZ‘.

https://www.focus.de/finanzen/news/neske-der-mittelstand-geht-still-und-leis_id_260232784.html

📌 Pravda o projektu Blue Beam… 

Jádrem projektu Blue Beam je vytvoření „nového světového řádu“ prostřednictvím globální hrozby – mimozemské invaze. Je to učebnicový příklad problému, reakce, řešení. Vytvořit problém, usměrnit reakci veřejnosti a pak nabídnout řešení, které nevyhnutelně zahrnuje rozšíření jejich kontroly a moci.

Jak se zvedá opona nad projektem Modrý paprsek, jsme svědky toho, jak se příběh rozvíjí v několika fázích. První fází je šíření informací o mimozemském životě, které položí základy mimozemské reality v povědomí veřejnosti.

Druhá etapa se týká velkolepých demonstrací bezprecedentních technologií. Hovoříme o trojrozměrných optických hologramech na obloze, nadpřirozených událostech a znameních, která zpochybňují naše chápání reality. To vše má za cíl vytvořit kolektivní stav úžasu a nejistoty, který připraví půdu pro případné odhalení údajné „mimozemské hrozby“.

Ve třetí fázi dosahuje drama vrcholu. V této fázi je svět svědkem příchodu mimozemšťanů. Pomocí pokročilé holografické technologie jsou na oblohu promítány obrazy mimozemských lodí a bytostí, takže invaze se zdá být skutečná a bezprostřední.

A konečně čtvrtá fáze – řešení. Zde přichází na řadu spasitel – „světová vláda“, která dokáže lidstvo před nově objevenou hrozbou ochránit. Přijetí této jednotné světové vlády by symbolizovalo dovršení konečného cíle Deep State.

(T.L.)

⚠️‼️ℹ️⚠️‼️ℹ️⚠️‼️ℹ️💰💰💰

Fáze RV – Revalvace: přecenění měn.

Rozdělení:

T = Úroveň (Tier)

T1 = Vlády

T2 = vojenské, skupiny, které sestavily RV

T3 = humanitární organizace / skupiny a skupiny SKR (Safe Keeping Receipt)

T4 = internetové skupiny 

T4A = jednotlivci s SKR, nyní součást T3

T4B = jednotlivci, internetové skupiny, držitelé měny

T5 = veřejnost

RV = revalvace = přecenění měn

GCR = globální reset měny

SKR = Safe Keeping Receipts (stvrzenky o bezpečném uložení)

USN = United States Note = nová americká bankovka krytá zlatem

NDA = Non Disclosure Agreement = prohlášení o zachování důvěrnosti.

📌 “Vše je stoprocentně pod kontrolou. To vše je součástí odhalení – vše je součástí bezchybného Božího plánu. Deep State byl odhalován den za dnem a byl v naprosté panice.

“Velké probuzení je v plném proudu. Nastal náš čas, kdy budeme svědky odplaty a bolesti způsobené všem, kteří nám ublížili.

“Minulý a tento týden bylo naprosté ticho, přičemž se dělo mnoho věcí, všechny úžasné. Včera jsem mluvil s manželkou jednoho z Paymasterů a ta mi jen řekla: “Je to velmi vzrušující doba být naživu”.

“Jakmile dostanu od týmu QFS zelenou, budu vás okamžitě informovat. Zelené světlo dostanu, jakmile se žetony dají do pohybu. V současné době je v pohybu jen FIAT – pro zajištění mobilizace.” “To je v pořádku.

📌 Volby👆- Jakmile bude NESARA “vyhlášena”, začnou běžet hodiny! 120 dní – 4 měsíce – Velmi blízko 3. listopadu?                                                           Pokud víte, že víte.

🔻 NESARA👉 V úterý 7. června 2022 Biden vyhlásil v USA stav nouze kvůli hrozbě nedostatku výrobních kapacit pro spotřebitele a narušení trhů s energií. V čele stojí armáda.

POZNÁMKA👉 S armádou pod kontrolou. RV👉 se NEBUDE konat za Bidenova dohledu!

🔻 DŮLEŽITÉ👉 Armáda nemohla legálně zahájit operace proti občanům USA (Deep State Cabal US citizen groups), dokud nebyla odhalena selhání všech tří složek vlády.

🔻 Odhalení selhání všech tří větví vlády by přineslo válečný stav.

V současné době vojenské soudy dokumentovaly selhání tří větví vlády. Později to bude použito v místních a světových vojenských tribunálech k odhalení Epsteina, Maxwella, zasahování do voleb a vytvoření Covid-19.

Deep State se zoufale snaží vyvolat válku za účelem odvedení pozornosti, vyvolat chaos a zavést nový internet, který by potřeboval pasy a plnou autoritářskou kontrolu napojenou na banky, osobní údaje a zdravotní průkazy.

🔻 Národní garda se připravuje na nasazení v souvislosti s očekávaným rozhodnutím Nejvyššího soudu o potratech.

⚠️ℹ️⚠️ℹ️⚠️ℹ️⚠️ℹ️⚠️ℹ️⚠️ℹ️⚠️ℹ️

Preklad: Zuzka

Nicholas Veniamin a Gene Ho (Trumpův fotograf) – část 4/4

Video z 1.6.2022

Nicholas: Takže ty možná říkáš, že až v roce 2022 v průběžných volbách získáme zpět sněmovnu a senát, že to vydláždí cestu pro Donalda Trumpa, aby mohl znovu kandidovat v roce 2024? A protože si zajistil všechny státní zákonodárce a systémy po celé Americe, nebude už nic, bude to naprostá integrita.

Gene: Jo, jsi na správné cestě. Donald Trump posílil volební proces. Když všichni byli roztěkaní a říkali aha, to je všechno o strojích, Donald Trump šel pod kapotu a opravil zásadně to, co s tím bylo špatně. Má to co do činění s poštou a hlasováním. Je o tom film 2000 Mule (kvůli youtube a cenzuře). Já netvrdím, že v roce 2020 to bylo podvodné.

Já tam prostě nebudu chodit kvůli tobě a kvůli divákům. Ale co ti můžu říct, je, že Donald Trump nezaspal dobu. A pokud rozumíš americké politice, tak si všichni myslí, dokonce i američané, že volební proces je celostátní. Není. Řídí se podle jednotlivých států a Donald Trump to ví, a šel do zákulisí, aby ho v každém státě posílil, aby v každém státě byly spravedlivé volby. A to je úžasná věc, kterou udělal, a je to typický Donald Trump. Jde tam, kde si všichni myslí, že je hloupý, a on přijde zadními vrátky, a napravuje to. To je úžasné.

Nicholas: Takže jaký je Donald Trump, jeho osobnost? Je trochu víc, než průměrný člověk, že? Viděl jsem video, kde hraje golf a nějaký pán říká: náš prezident Spojených států. To video se mi velmi líbí. Teď analyzuji jeho charakter, vtipkuje takhle? Protože je v tom pravda, věří, že bude 47. prezidentem Spojených států?

Gene: Víš co, Donald Trump je člověk, který dělá své číslo jedna, je zvyklý, že dosáhne svého. Ale prošel si svým, aby to dělal. Hodně lidí to neví, ale byl jsem s ním v roce 2015 a svoje první primárky ve Spojených státech prohrál. Nikdy na to nezapomenu, protože jsme si mysleli, že to celé převálcuje. Ale Donald Ttrump prohrál své první primárky. Myslím, že to byla Iowa. Byl jsem u toho a nebyl to příjemný okamžik v zákulisí. Ale on umí dát dohromady své lidi a říct, poslouchejte, co můžeme udělat, abychom příště vyhráli? A on to převálcoval po zbytek cesty skoro až do superúterý.

Takže hodně z toho celého o Donaldu Trumpovi je, že je známý jako vítěz, který nikdy neprohrává. A já neříkám nic o volbách 2020. Jenom říkám, jako když si lidé myslí, že Donald Trump je na dně, že někdy je to vlastně záměr, že je vlastně na dobré cestě k vítězství. Je to jako ve fotbale, když ztratíte míč, všichni si myslí, že jste to zblbli, ale ve skutečnosti za tím máte plán. A takový je Donald Trump, je naprosto geniální v tom, co dělá.

Nicholas: To je velmi velmi zajímavé. Sledoval jsem Davida Straighta. Moc toho o něm nevím, je pro mě nový. Co nám o něm můžeš říct, a jsi s ním v kontaktu?

Gene: Řeknu ti tohle, když na to přijde řeč, a to jen proto, že se mě na to všichni ve Spojených státech ptali, ptali se mě na JFK juniora a na všechny tyhle věci – k ničemu z toho se nevyjadřuji. Možná přijde čas, kdy se k tomu v budoucnu vyjádřím, ale hned teď ti řeknu, že cokoli, co má něco společného s JFK juniorem, je stoprocentně bez komentáře.

Nicholas: Dobře, tohle je v pohodě. Pojďme, nerad kazím chemii mezi mnou a tebou, no prostě je to no comment. Dobře, jak tě David Straight ovlivnil, a co ses od něj naučil, co se ti líbilo?

Gene: Oh bez komentáře, David Straight bez komentáře, JFK junior bez komentáře, mimochodem vím, o čem mluvíš a všichni všude, kam jdu, se mě na to ptají, takže…

Nicholas: Bez obav. Nebudeme to tedy rozebírat. Co kdybychom si promluvili o tom, co tě inspirovalo k napsání tvé knihy, jestli by ses s námi o to mohl podělit, prosím?👇

👆

Gene: Nicholasi zajímavá věc na tom je, jak víš, že moje kniha je pravda. Poté, co jsem byl v roce 2016 s Donaldem Trumpem, jsem si myslel, že se můj život změní k lepšímu. Ve skutečnosti se změnil k horšímu. Protože Spojené státy prošly obdobím, kdy všichni bojkotovali všechny, kteří měli něco společného s Trumpem. Míval jsem velmi velmi velkou fotografickou společnost, 25 zaměstnanců, kteří dělali špičkové svatby po celých Spojených státech, a po roce 2016 to všechno bojkotovali. Dokonce i někteří lidé, kteří si mě najali na své svatby, a kteří byli Trumpovými fanoušky, nemohl jsem se k tomu vrátit, vyhodili mě, protože bych příliš rozptyloval pozornost.

Že příliš mnoho lidí na jejich svatbě prostě nemělo rádo Trumpa, a nechtěli, abych tam byl. Takže jsem přišel o všechny ty kšefty. A během té doby bylo velmi moderní v podstatě jít a napsat ošklivou knihu o Donaldu Trumpovi, získat milion dolarů, dva miliony dolarů výplaty. A mohl jsem to udělat, mohl jsem napsat knihu o lžích o Donaldu Trumpovi, napsat spoustu ošklivých věcí, dostal bych zaplaceno.

A dovedeš si představit, že jsem mu byl tak blízko, a jako menšina bych mohl říct miliony lží, a bylo by to hodně peněz, mohl bych prostě vydělat a už bys mě nikdy neviděl. Ale rozhodl jsem se napsat knihu o pravdě o Donaldu Trumpovi, co jsem viděl na vlastní oči, protože věřím, a viděl jsem ho, že Donald Trump je velmi dobrý člověk v zákulisí.

Nicholas: To je od tebe velmi čestné a jsi velmi čestný člověk, to je to, co mám pocity a vibrace, které z tebe mám. Rád bych nechal níže odkaz na tvou knihu, aby si ji lidé mohli přečíst a mohli se podívat na někoho, kdo pracoval tak blízko Donalda Trumpa. Další věc, kterou jsem chtěl říct, jaká byla reakce tvých přátel a rodiny, když jsi pracoval s Trumpem a cítil ses s Trumpem tak emocionálně spojen, ale nejen emocionálně, ale i na profesionální úrovni. Jaká byla reakce tvé rodiny?

Gene: Abych byl upřímný, když to bylo v roce 2015 a 16, byl jsem součástí mlčící většiny, z nedostatku lepšího slova. Když se mě lidé ptali, jestli podporuju Trumpa, říkal jsem ne, jen pracuju pro toho chlapa, je to práce. A byl jsem mlčící většina. Můžeš to dokonce nazvat lhaním nebo jak chceš. Až den před volbami jsem si změnil svůj facebookový profil na veřejný a veřejně jsem se vyjádřil a podpořil Donalda Trumpa. Takže předtím bylo všechno v pořádku, jen jsem si neuvědomil, kolik smutku budu mít po volbách, když řeknu, že jsem podpořil Donalda Trumpa.

Byl jsem přesvědčený liberál a v mé fotografické firmě bylo hodně lidí, kteří byli velmi liberální ve svých názorech a nelíbilo se jim to. A někteří členové mé rodiny říkali, máš prostě mlčet a nic neříkat. A jestli víš něco o čínské kultuře, tak my jsme Číňané… nebo jsme lidé, kteří obecně řečeno neradi dělají vlny, myslím tím, že tak se američtí Číňané stali úspěšnými v této zemi. Nedělali jsme z věcí vědu a tiše jsme pracovali v zákulisí, a stali jsme se tím nejlepším, co tam naše země nabízela. Moje sestra je lékařka, mnoho Číňanů je velmi úspěšných, ale byli úspěšní, protože jsme jako lidi drželi jazyk za zuby, nemluvili jsme nahlas. Takže já jako asijský Američan narozený v Americe jsem se rozhodl promluvit nahlas, a promluvit nahlas má své důsledky, a nebylo to vždycky pohodlné.

Nicholas: Rozhodně. No, Gene Ho, bylo mi velkou ctí, že jsi byl v mém pořadu. Moc ti děkuji, že ses s námi o to podělil. Je ještě něco, co bys chtěl divákům říct, než skončíme?

Gene: Víš, co chci říct divákům, je to, že to nejsem já, kdo tam venku dělá, že to nejsi ani ty, kdo tam venku dělá, je to každý, kdo poslouchá. A může to být tak jednoduché, jako když se veřejně vyznáte nebo sdílíte toto video nebo jiná tvoje videa a nebojíte se to dát vědět ostatním lidem. Hej vy, posloucháme Nicholase, tam jsou skvělé body, nemusí to být to, co prosazují mainstreamová média, ale podívejte se na to. Takže čím víc se nebudeme bát, tím lépe na tom Amerika bude, protože je nás vlastně víc než jich.

Nicholas: Dobře, Gene Ho děkuji ti moc a brzy si zase promluvíme, Bůh ti žehnej.

Gene: Moc ti děkuji, opravdu si toho vážím.

https://www.youtube.com/watch?v=q5rU6jCebWI

Pedofil ze záhrobí???? 🤣🤣🤣👇👇👇

Zdroj informací: