R.: Možná, ale jen podle vašeho způsobu myšlení. Už jsem ti přece řekl – ty a já jsme rozdílní. Jsme zcela odlišní lidé. Naše přesvědčení jsou úplně odlišné. Byli jsme tak vychovávaní po mnoho století, takže pro nás prostě není žádným hříchem složit jakoukoliv přísahu a pak ji porušit. Toto nám dovoluje naše učení. Vy a my jsme si velmi vzdálení. Vy jste jiné plemeno, nejste náš druh. Není žádným tajemstvím, že si vás nevážíme a ani vašeho druhu.

W.: Máš na mysli náš druh jako “křesťany”?

R.: Ne, vy pohani, vy všichni jste naši nepřátelé. Židé měli jednoho velmi moudrého rabínského vůdce, který řekl, že Židé musí předstírat, že nejsou židy a musí vyčkávat a v případě potřeby přinést i skutečné oběti. Vždy jsme byli připravení obětovat několik tisíc Židů výměnou za světové vůdcovství. (To byl plán Židů, kteří vyvolali druhou světovou válku. Několik tisíců Židů bylo obětovaných, aby pak mohla pokračovat propaganda “pronásledování”). Byla to malá cena a není na tom nic zlého. Učili mě, že my Židé se musíme stát právníky, abychom mohli ovládat a dusit soudy i soudce, pokud to nebudou Židé. Měli jsme se stát lékaři, učiteli a vůdci ve všech církvích – a tento cíl jsme takřka úplně splnili. Řekl jsem to už na začátku a povím to i teď.

Brzy budeme mít úplnou kontrolu po celém světě, protože se nám velmi úspěšně daří udržovat vás pohany ve zmatku. Záměrně vytváříme chaos. Slovo Babylon, v hebrejčině Babel, znamená zmatek. Židé jsou mistři ve vytváření zmatku, proto jsou vůdci systému známého jako “tajemný Babylon” (Mystery Babylon). White, ty nejsi hloupý a pochopil si, že Židé jsou tak úspěšní díky naší jednotě. Když to bude potřeba, zemřeme jeden za druhého. Štědře financujeme své lidi, takže je pochopitelné, proč vládneme nejen v této zemi. Řídíme americké zahraniční záležitosti a jsme světovou skrytou supervládou. Stačí to? Jsme nejmocnější mezinárodní organizace lidí na světě! Můžeme zničit ekonomiku jakékoliv země bez toho, aby si uvědomila čí je to akce. Většina Američanů si vůbec neuvědomuje, že jsme prostřednictvím systému Federálních rezerv ukradli jejich peníze a celá ekonomika byla zdevastovaná.

Ano, je to pravda. Jsme velmi moudří a mocní a v pravý čas smísíme vaše nežidovské ženy s černochy a za padesát let budete mít všechno pomíchané. Negři mají rádi vaše bílé ženy a my to podpoříme a vše opět využijeme ve svůj prospěch. Ty i já víme, že černoši jsou podřadná, hloupá rasa, ale můžou nám být užiteční s použitím peněz. Myslím tím opravdu velkých peněz, za které Negři udělají cokoliv. Nemám strach, až se celá tato špinavá historie stane známou, že výsledkem bude nabuzené občanstvo, které nás bude chtít zničit, protože vy nemůžete oslovit lidi, protože my máme vše pod takovou kontrolou, že se nikdo nemůže dostat k lidem, díky naší naprosté kontrole médií. Máme to dobře spočítané! Úplně jsme infikovali vaše církve a nyní také kontrolujeme celý školský systém ve Spojených státech. Je skutečností, že máme naprostou kontrolu nad celým organizovaným křesťanstvím. Téměř úplně všude.

R.: Prakticky všichni Židé nevěří, že Kristus byl Žid. Byl to podvodník a milióny lidí na celém světě si myslí, že křesťanství vzniklo na základě nepravdy a na záměrně nesprávných překladech vaší Bible. I Národní rada církví souhlasí s tím, že existují falešné překlady bible a tudíž je postavená na lžích a vaši lidé ji respektují.

W.: Podle nejnovějších výzkumů vaši předci nejsou vůbec Izraeliti, ale Asiati z východní Evropy a západní Asie. Učili vás velkou lež, že Židé jsou vyvolený Boží národ. To dokazuje, že velká většina dnešních Židů je chazarského původu. Vaši předkové nikdy nepoznali ani Jeruzalem a ani Palestinu.

R.: No a co. Jaký je v tom nyní, dočerta, rozdíl?

W.: Chtěl bych poznat váš názor na to, co si Židé myslí o jiném Židovi, který konvertoval k jinému náboženství? Už není více Židem?

R.: Jsme takoví, jací jsme a to bez ohledu na to, k čemu se přidáme nebo co si osvojíme. Nic nemůže změnit to, čím jsme. Jednoduše jsem Žid a nikdy mě nemůže změnit to, že přijmu třeba jiné náboženství. Taková hloupost!

W.: Proto jsou Židé součástí tak velké lži?

R.: Ano, máme velký talent na to, abychom zamotali všechny vaše otázky.

W.: Jste mistři lží a tento váš rafinovaný postup umožnil vašim lidem, aby se infiltrovali do všech vlád na celém světě.

R.: Proč ne? Proč bychom nemohli takto ovládnout všechny banky, univerzity, církve a vlády, když nežidé nejsou dost inteligentní na to, aby je vedli? Před několika roky bych takto ještě nemohl hovořit, ale nyní je to už jinak. V dnešním světě není nic, co by mohlo zvrátit naši vytýčenou strategii, takže dnes můžu mluvit mnohem otevřeněji. To, co jsem tady prozradil, může pomoct ostatním Židům, aby taky promluvili, pokud mají odvahu.

W.: To jste si tak velmi jistý sám sebou a svým národem?

R.: My Židé můžeme být rozdělení v mnohých otázkách, ale ve skutečnosti nás nikdy nic nerozdělí. Můj lid, Židé jsou “jako jeden”, když na tom bude skutečně záležet. Žádná událost nás nikdy nemůže rozdělit. Židé se v průběhu století naučili, že nemohou důvěřovat jiným lidem, ale jen sobě navzájem. Proto je židovské rasové pouto jejich největším poutem.

W.: Slyšel jsem, že Židé mezi sebou bojují jedem!

R.: Ale to je něco úplně jiného. Jistě, budeme mezi sebou bojovat, ale jak jsem řekl, když na tom bude skutečně záležet, jsme “jako jeden”. Naši silnou stránkou, White, je rozdělování druhých a faleš. To jsou naše neomylné zbraně a v jejich používání jsme naprosto neomylní, možná až přímo perfekcionalističtí. Vy nemáte dostatečnou inteligenci na to, abyste mohli s námi soutěžit. Naše kultura vyžaduje vysoký standard ve vzdělání. S námi nemůžete soutěžit! Ve Spojených státech každoročně ukončí studium na lékařských fakultách více jak 12 000 lékařů a takřka 10 000 z nich jsou Židé. Mezi studenty práva je podíl Židů ještě vyšší. Židé mají tu v USA velmi pevné základy a jakákoliv opozice vůči naší kontrole by byla jen dočasná. Proto se můžeme vysmívat příběhu o šesti miliónech zabitých Židech nacisty, stejně jako dalším příběhům. My jsme k sobě zcela solidární, jak nikdo jiný na světě. Židé mají blízko k jiným Židům, třeba i k těm, které vůbec nikdy neviděli a možná ani o nich neslyšeli.

Všechno, co jsem vám tady řekl je PRAVDA, já nemusím vůbec klamat…

W.: Pověděli jste tolik věcí, které považuji za odporné i vaši aroganci se kterou jste přiznal, že jste součástí tohoto gigantického a ohavného spřísahaní proti lidstvu – a občas se pokoušíte zahladit věci slovy: “jaký je v tom rozdíl”. To, co jste přiznal, mě zaráží a doslova mi vyráží dech.

R.: To proto, že jste gój. Ničemu nerozumíte a nikdy nic nepochopíte! Dokud nebude pozdě a já osobně doufám, že Američani už nebudou. Vaši lidé pořád nevěří, že je možné, aby nějaký národ nebo rasa dokázal to, co jsme dokázali my za několik století. NeŽidé jsou hloupí a MY velmi inteligentní. Budu brzy velmi důležitou osobou ve Washingtonu. Mám v úmyslu stát se celonárodně významným. V budoucnosti o mně uslyšíte. Já jsem měl odvahu povědět vám více, než by se vám odvážil povědět kterýkoliv jiný Žid. To, co jsem vám řekl, je součástí vnitřního a neviditelného světa Židů.

W.: Když se na tebe teď dívám, po tom, co jsi mi všechno řekl, tak tě vidím jako opovrženíhodného bastarda a na základě toho, co připravujete, tak vás všechny Židy vidím jako obzvláště podlé a odporné bytosti.

R.: Urazím ti hlavu. Nikdo mě nenazve bastardem bez toho, aby mu to prošlo!!

Rozhovor byl vydán pod názvem “The Hidden Tyranny: The Issue That Dwarfs All Other Issues”

https://celostnivzdelavani.cz/sokujici-a-velmi-zavazne-informace-poskytnute-zidovskym-poradcem-haroldem-rosenthalem-14-dil