(Natural News) Iniciativa „Akord naděje“ nabírá na obrátkách poté, co kardiolog Dr. Aseem Malhotra na sociální síti X (bývalý Twitter) zveřejnil video.

Ve svém videu říká, že dokument, který vyzývá k okamžitému pozastavení všech mRNA „vakcín“, dosud podepsalo více než 1 000 lékařů, vědců a zainteresovaných občanů.

Dr. Malhotra vyzývá všechny, které to zajímá, včetně našich čtenářů, aby podepsali „Akord naděje“. Aby se medicína mohla vrátit k jakémukoli zdání lékařské etiky, je nezbytné uvést věci na pravou míru – že technologie mRNA je nebezpečná a nevhodná pro použití v medicíně.

„V roce 2015 napsal šéfredaktor nejprestižnějšího medicínského žurnálu The Lancet Richard Horton mrazivý komentář, ve kterém tvrdil, že možná polovina veškeré lékařské literatury může být prostě nepravdivá,“ říká Dr. Malhotra ve videu níže.

„Napsal, že věda se obrátila k temnotě. A teď jde o to, kdo udělá první krok k vyčištění systému.

Pandemie covidu odhalila vesmír korporátního únosu medicíny a veřejného zdraví mocnými osobními zájmy, zejména farmaceutickým průmyslem.

Toto je odvětví, jehož obchodním modelem je podvod. A bohužel, viděli jsme největší selhání systému se zavedením produktů mRNA, které pravděpodobně přispěly k úmrtím a vážným zraněním milionů lidí na celém světě.“

Dr. Malhotra věří, že nadešel čas učinit další krok k vyčištění medicínského systému. No a nejlepší způsob, jak to mohou obyčejní lidé udělat, je podle něj podepsat „Akord naděje“, který vyzývá k úplnému pozastavení těchto produktů. Také vyzývá k opětovnému návratu k lékařské etice.

„Je čas jednat,“ prosí. Dr. Malhotra. „Prosím, podepište tuto petici, abychom mohli posunout věci dál, abychom skutečně vyčistili systém.“

Video s Dr. Malhortem (v angličtině) si můžete prohlédnout zde:

(Související: Nedávná studie zjistila, že mnohé problémy spojené s technologií mRNA mohly mít pro pacienty fatální následky.)

Politici požadují stažení covidových vakcín z trhu
Několik volených představitelů se také připojuje k výzvě k očistě zdravotnického systému, počínaje okamžitým odstraněním všech „vakcín“ proti Covid-19, které se mají stáhnout z trhu kvůli bezpečnosti veřejnosti.

Organizace Americans for Health Freedom (Američané za svobodu ve zdraví) říká, že k 25. červnu 2024 se 191 politiků, 96 kandidátů, jeden hlavní lékař státu, celá Republikánská strana v jednom z amerických států, jeden kongresový obvod, 17 okresních výborů Republikánské strany a sedm organizací lékařů zavázaly požádat o okamžitý zákaz všech covidových vakcín

Všechny výše jmenované subjekty se také zavázaly, že nebudou přijímat další dary od farmaceutického průmyslu. Kompletní seznam všech z nich je k dispozici na stránce AmericansForHealthFreedom.org.

„Je mi ctí stát po boku mého respektovaného kolegy Dr. Malhotra ve výzvě k obnovení lékařské etiky,“ napsala na Twitteru Dr. Ayiesha Maliková, která se na sociální síti X označuje za „soucitnou obvodní lékařku integrované medicíny.“

„Nedovolíme, aby se historie opakovala. Budeme stát společně a přineseme naději do budoucnosti.“

Jednou z hlavních překážek je, že Světové ekonomické fórum (WEF) a Světová zdravotnická organizace (WHO) právě převzaly kontrolu nad Velkou Británií, když se loutka globalistů Keir Starmer stal novým britským premiérem.

Nejnovější zprávy o rostoucím odporu představitelů medicíny vůči mRNA technologii můžete nalézt na stránce BadMedicine.news.

Jak vyléčit štítnou žlázu
Zdroj: naturalnews.com, Zpracoval: Badatel.net