Vzdání se Rothschildů a zhroucení Rockefellerovy nadvlády nad korporací Spojených států amerických nám všem umožní žít jako milionáři během nadcházejícího zlatého věku vodíku. To je velký příběh, který stojí za všemi zprávami o dosažení limitu amerického dluhu, porážce Ukrajiny a likvidaci falešného Bidenova režimu.

Rockefellerové využívají své kontroly (prostřednictvím více než 200 nadací) nad společnostmi ze žebříčku Fortune 500, aby zakryli fakt, že jsou skutečnými strůjci války na Ukrajině, pokusu o genocidu pomocí vakcín a mnoha dalších věcí.

Abychom pochopili jejich zapojení a jejich hrozící porážku, začněme tím, že se podíváme na členy takzvaného režimu Joea Bidena, kteří patří do Rockefellery ovládané Rady pro zahraniční vztahy (CFR):

  • Kamala Harris, viceprezidentka (CFR prostřednictvím rodiny; Harvard; DLA Piper; Uber prostřednictvím rodiny)

  • Antony Blinken, ministr zahraničí (člen CFR; Harvard a Columbia; WestExec)

  • Janet Yellenová, ministryně financí (členka CFR; Yale a Harvard; Brookings)

  • Lloyd Austin, ministr obrany (člen CFR; WestExec; Raytheon)

  • Linda Thomas-Greenfield, velvyslankyně OSN (členka CFR; Albright Stonebridge)

  • Cecilia Rouse, Rada ekonomických poradců (ředitelka CFR; Princeton; Rowe Price)

  • Alejandro Mayorkas, ministr vnitřní bezpečnosti (člen CFR; Wilmer Hale)

  • Jake Sullivan, poradce pro národní bezpečnost (CFR; Yale a Oxford; Carnegie)

  • Ron Klain, vedoucí personálu (CFR prostřednictvím rodiny; Harvard; O’Melveny and Meyers)

  • John Kerry, zvláštní vyslanec pro klima (člen CFR; Yale)

  • Susan Riceová, šéfka Domácí rady (členka CFR; Harvard, Oxford a Stanford)

  • William J. Burns, ředitel Ústřední zpravodajské služby (člen CFR; Oxford; Carnegie)

  • Kurt M. Campbell, Indopacifický car (člen CFR; Harvard a Oxford; Asia Group)

  • Thomas Vilsack, ministr zemědělství (člen CFR; Rada pro export mléčných výrobků)

  • Gina Raimondo, ministryně obchodu (členka CFR; Oxford; Point Judith Capital)

  • Eric S. Lander, ředitel Úřadu pro vědu a technologie (člen CFR; Harvard)

  • Jeffery Zients, poradce prezidenta (člen CFR; Cranemere)

Hned prvním činem „Bidenova“ režimu byla ochrana Rockefellerových ropných zájmů zrušením ropovodu Keystone, který by Američanům umožnil přístup ke spolehlivým dodávkám ropy, jež nejsou pod kontrolou Rockefellerů.

Konflikt na Ukrajině lze také považovat za Rockefellerův pokus donutit Evropany, aby kupovali ropu a plyn od nich, a ne od Rusů.

Moje angažmá v této rodině začalo před více než deseti lety, když jsem se japonského ministra financí a hospodářství Heizo Takenaky zeptal, proč předal kontrolu nad všemi japonskými společnostmi kótovanými na burze institucím ovládaným Rockefellery a Rothschildy. Patří mezi ně Blackrock, State Street and Banking a Vanguard. Bylo mi řečeno, že Japonsko bylo nuceno předat své korporace, protože mu hrozilo zemětřesení (to bylo ještě před Fukušimou).

Následný masový vražedný útok na Japonsko 11. března 2011 ve Fukušimě rovněž přinutil zemi zastavit výrobu jaderné energie a nakupovat ropu kontrolovanou Rockefellery.

Léta výzkumu odhalila skutečnost, že Rockefellerovy zájmy stojí za mnoha a mnoha zločiny včetně šíření rakoviny. Na počátku 20. století onemocněl rakovinou pouze jeden z 19 lidí. Nyní je to každý druhý člověk. Netřeba dodávat, že „léčení rakoviny“ je nyní jedním z nejvýnosnějších byznysů farmaceutických korporací. Nedávná pandemická a očkovací kampaň vede také k rekordním ziskům společností Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson rovněž ovládaných zločineckými rodinami ChM (chazarské mafie), jako jsou Rockefellerové.

Rockefellerové také potlačovali lidský pokrok tím, že utajovali energetické technologie, které ohrožovaly jejich kontrolu prostřednictvím ropy. Proto Nicola Tesla skončil jako zbídačený vězeň v hotelovém pokoji, zatímco jeho technologie byla potlačována.

V pozdějších letech mi japonští výrobci solárních panelů řekli, že byli nuceni zbavit se poloviny solárních panelů, které vyráběli, zatímco cena křemíku, který nakupovali, se zvýšila na pětinásobek, aby solární energie nebyla konkurenceschopná s ropou.

Udělali také vše, co bylo v jejich silách, aby zabránili používání vodíku jako levného, neznečišťujícího a prakticky neomezeného paliva. Více než 70 % nákladů na moderní hospodářskou činnost pochází z energie a Rockefellerové potlačují lidský pokrok, aby zajistili, že energie bude pocházet z drahé ropy, kterou ovládají.

Seznam jejich zločinů je příliš rozsáhlý na to, abychom ho zde dále uváděli. Podstatné je, že nedávné světové události jsou výsledkem mezinárodního spojenectví, jehož cílem je svrhnout vládu korporace The USA, jejich donucovací složky.

S ohledem na tyto skutečnosti se podívejme na vývoj v uplynulém týdnu. Největší z nich byla 19. ledna platební neschopnost americké korporace. V korporátních propagandistických zprávách se o tom psalo jako o tom, že USA narazily na dluhový strop ve výši 31,4 bilionu dolarů. Všimněte si však, že den předtím, než se tak stalo, byl Jerome Powell, šéf Federálního rezervního systému, „pozitivně testován na Covid“ a odešel do „izolace“. Zdroje ze CIA ovšem tvrdí, že to ve skutečnosti znamená, že byl buď zatčen, nebo se začal skrývat.

Polské zpravodajské služby nás rovněž informovaly, že Spojené státy stanovily datum ukončení omezení zákonného platidla v amerických dolarech, které vyprší 31. ledna 2023. Tato omezení znamenají, že všechny dolarové bankovky vytištěné před rokem 2021 již nebudou nikde na světě přijímány jako zákonné platidlo.

Podle zdrojů MI6 jde o zoufalý pokus Rockefellerů zabránit bankrotu tím, že všechny donutí používat digitální měny centrální banky, které plánují vydat.

Místo toho se svět chystá odříznout Rockefellery tím, že odmítne digitální měny, které vyrobí po 31. lednu, shoduje se více zdrojů.

Bankrot Federální rezervní banky (Fed) znamená, že se celý americký finanční systém zhroutí.

Vyčerpávání kreditních karet spotřebiteli, největší finanční bublina v historii a klesající ceny nemovitostí ukazují, že finanční systém USA je nyní nefunkční.

Například zdroj z Mossadu říká: „Vím jistě, že Bank of America je v platební neschopnosti, stejně tak banka Wells Fargo. Ale veřejnosti to nesmí být prozrazeno. Způsobilo by to pád celého finančního systému. Vím o jednom zákazníkovi Bank of America, který splatil hypotéku na dům a chtěl získat list vlastnictví ke svému domu. Ředitel pobočky mu řekl, že se musí obrátit na právníky banky. Ti ho ale neměli!“

Jsou americké banky skutečnými bankovními lupiči?

Překlad z videa: Dnes měla být výplata, ale večer ještě nemá šek na účtu a banka jí řekla, že má přijít v polovině února, aby se to vyřešilo. Při kontrole účtu si všimla, že na něm není 2 689 dolarů, a přesně tolik by činil její šek. Zavolala na pobočku banky. Banka ale nepřijímala žádné hovory. Tak šla na pobočku osobně.

Na sociálních sítích Instagram, TikTok, Reddit je spousta zpráv o problémech v bankách, pro ty, kteří si to chtějí ověřit. Mnoho zákazníků postrádá peníze a nedostává odpovědi.

Bank of America dnes zveřejnila: někteří klienti hlásí, že jim zmizely peníze z účtů.

Žádná z těchto bank do doby zveřejnění tohoto reportu neodpověděla na dotazy týkající se jejich úpadku.

Zajímavé je, že kromě jiných přesných předpovědí budoucnosti Simpsonovi předpověděli, že Bank of America dojdou peníze.

Dalším znamením, že se nejedná o obvyklý obchod, bylo, že ve stejný den, kdy se šéf Fedu Powell stáhl do ústraní, oznámila americká ministryně financí Janet Yellenová, že se vydává na prosebnou misi do švýcarského Curychu, kde se setká s čínským vicepremiérem Liu He. Čínská média informovala, že jednání 20. ledna skončilo předčasně, neboť Yellenová, která projevovala „nedostatek sebedůvěry“, ukončila jednání předčasně, protože „potřebovala stihnout let“.

Následuje překlad dopisu (viz níže):

19.1.2023

Ctihodný Kevin McCarthy

Předseda Sněmovny reprezentantů

USA, Washington, DC 20515

Vážený pane předsedo,
píši Vám, abych Vás informovala o krocích, které ministerstvo financí podniká v souvislosti s dluhovým limitem. Ve svém dopise ze dne 13. ledna 2023 jsem uvedla, že veřejný zákon 117-73 zvýšil zákonný limit dluhu na úroveň 31,381 bilionu USD, a informovala jsem Vás, že počínaje 19. lednem se předpokládá, že nesplacený dluh Spojených států dosáhne zákonného limitu. Tento dopis slouží k tomu, abychom Vás v souladu s 5 U.S.C. § 8348 odst. 1 bod 2 informovali o mimořádných opatřeních, která dnes Ministerstvo financí začalo uplatňovat.

Zaprvé jsem rozhodla, že z důvodu zákonem stanoveného dluhového limitu nebudu moci plně investovat část prostředků z Fondu pro důchodové zabezpečení a invaliditu státních zaměstnanců (CSRDF), která není bezprostředně nutná k výplatě příjemců, a že „období pozastavení vydávání dluhopisů“ začne ve čtvrtek 19. ledna 2023 a potrvá do pondělí 5. června 2023. Moji předchůdci za podobných okolností vyhlásili období pozastavení emise dluhu. Na základě těchto rozhodnutí ministerstvo financí pozastaví další investice částek připsaných na účet CSRDF a odkoupí část investic v držení CSRDF, jak je výslovně povoleno zákonem.

Kromě toho, protože zákon o odpovědnosti a posílení poštovních služeb z roku 2006 stanoví, že investice do Fondu zdravotních dávek důchodců poštovních služeb (PSRHBF) se provádějí stejným způsobem jako investice do CSRDF, pozastaví ministerstvo financí další investice částek připsaných na účet PSRHBF. Podle zákona budou CSRDF a PSRHBF po zvýšení nebo pozastavení dluhového limitu vyrovnány. Federálních důchodců a zaměstnanců se tato opatření nedotknou.

Jak jsem uvedla ve svém dopise z 13. ledna, doba, po kterou mohou mimořádná opatření trvat, je zatížena značnou nejistotou, včetně problémů spojených s odhadem plateb a příjmů vlády USA na několik měsíců dopředu. Naléhavě žádám Kongres, aby urychleně jednal a ochránil plnou důvěru a kredit Spojených států.

S pozdravem,
Janet L. Yellen

Státní média také naznačila, že Číňané požadují obrovské ústupky: „Zda se dveře mezi Čínou a USA mohou otevřít, bude testem stavu mysli a USA by si měly položit otázku, zda jsou připraveny.“

Podle zdrojů z Asijských tajných společností si Číňané uvědomují, že byli vystaveni elektromagnetickému útoku maskovanému jako „pandemie“, který provedla chazarská mafie vedená Rockefellery a Rothschildy, a požadují zatčení odpovědných zločinců.

Číňané však musí dbát na to, aby zatýkali zločince i ve své vlastní zemi.

Znepokojivé video z Číny ukazuje, jak vypadají těla dětí, kterým byl odebrán adrenochrom. Rádi bychom, aby čínské úřady vydaly veřejné prohlášení, v němž by vysvětlily svou verzi toho, co toto video ukazuje. (Pozor, drastické záběry, ODKAZ).

Není třeba dodávat, že většina obyvatel Západu rovněž požaduje, aby byli před soud postaveni zločinci na nejvyšší úrovni.

Například senátor Ron Johnson je jedním z mnoha hlasů, které nyní veřejně volají po norimberském tribunálu pro „COVID kartel“.

Důkazy o jejich zločinech jsou zdrcující. Tajné dokumenty společnosti Pfizer a vlády potvrzují, že v důsledku očkování „vakcínou“ proti COVIDu zemřely po celém světě miliony lidí.

To je jen špička ledovce, protože, jak vám řekne každý Afričan, většina z desítek milionů úmrtí na HIV/AIDS byla také způsobena očkováním.

Více zdrojů ze zpravodajských služeb potvrzuje, že soud pro válečné zločiny pro vedení ChM je nyní jistý.

Spravedlnosti čelí také nacističtí váleční zločinci na Ukrajině. Podle odhadů Pentagonu zabily ruské síly minulý týden jen v Doněcké oblasti 40 000 ukrajinských vojáků. Ukrajinci také minulý týden přišli při havárii vrtulníku o svého ministra vnitra a 16 dalších výše postavených úředníků.

Americký vojenský expert, plukovník Douglas McGregor, tvrdí, že podle otevřených zdrojů mají Ukrajinci dosud 157 000 mrtvých a 300 000 zraněných, zatímco Rusové 16 000. To znamená, že Ukrajina s mnohem menším počtem obyvatel ztrácí osm vojáků na jednoho ztraceného Rusa.

S vědomím, že válka je již prohraná, odmítli Američané, Němci a Britové poslat na Ukrajinu tanky. Odmítli také proto, že „zločinci stojící za Zelenského vládou by nejmodernější západní tanky prostě prodali Rusům, aby si je zpětně zkonstruovali“.

Polské zpravodajské zdroje s tím souhlasí. Upozorňují, že minulý týden „více než 50 amerických SUV Chevrolet Tahoe, které Ukrajině darovala společnost General Motors, po příjezdu do země zmizelo“.

Podle polských zpravodajských zdrojů nyní zoufalý nacistický ukrajinský režim chytá z ulic mladé chlapce a staré muže, aby je použil jako „potravu“ pro ruská děla.

Otázkou nyní je, zda Rusové napadnou Švýcarsko poté, co vyřídí Ukrajinu.

Švýcarsko v podstatě vyhlašuje Rusku válku, když vyhrožuje zabavením ruského majetku, který „použije na obnovu Ukrajiny“, jak uvedl šéf Federálního ministerstva zahraničních věcí (FDFA) Ignazio Cassis v rozhovoru pro švýcarský rozhlas a televizi.

Švýcarský prezident Alain Barset také ukázal, že jeho země již není neutrální, když minulý týden v Davosu zaútočil na Rusko a nehorázně lhal.

To znamená, že pokud se skupina Oktagon, která tam sídlí, nevzdá, je invaze do Švýcarska nevyhnutelná.

Zdroje MI6 tvrdí, že Rothschildové o takové kapitulaci jednají, ale že tento proces bude trvat dlouho. Skutečné změny by podle nich mohly začít až po červnové korunovaci krále Karla III. (Jiné zdroje uvedly květen 2023 – pozn. př.)

Ve Spojených státech již začala skutečná změna. Veřejné odstavování falešného Joea Bidena od moci pokračuje lavinou napsaných příběhů o „tajných dokumentech“, které byly nalezeny v Bidenově domě, garáži a na dalších „nesprávných místech“.

Všimli jsme si také, že dokonce i propagandistická média ChM, jako je CNN, začínají vybočovat z řady a informují o dalších hrůzných zločinech dávno mrtvého Bidena a jeho syna Huntera.

Na znamení toho, že korporátní propagandistická média prohrávají informační válku, CNN zavírá své ústředí v Atlantě, což je dalším znamením kapitulace ChM.

S nevyhnutelným odstavením Bidena začaly loď opouštět i krysy, naposledy personální šéf Bílého domu Ron Klain.

Poznamenáváme také, že poskok CFR Kamala Harrisová nemůže Bidena legálně nahradit, protože její rodiče nebyli americkými občany.

Danny Mosher
Toto jsou rodiče Kamaly Harrisové. Protože nebyli americkými občany, klasifikuje ji to jako takzvané ukotvené dítě. To znamená, že není způsobilá zastávat úřad prezidenta Spojených států. To je zákon zapsaný v ústavě Spojených států.

Všimli jsme si také, že další zloději voleb jsou zatýkáni nebo odstraňováni. Zde můžete vidět podvodně zvolenou guvernérku Arizony Katie Hobbsovou, která má na noze botu s GPS náramkem na kotníku. „Je pod vojenským dohledem Aliance bílých klobouků,“ tvrdí zdroje ze CIA.

Také novozélandská premiérka Jacinda Ardern (ve skutečnosti muž Jack Ardern) oznámila rezignaci.

Jacka nahradí Chris Hipkins, který je podle zdrojů MI6 nucen prohlásit, že se chystá ulovit a očkovat všechny Novozélanďany, aby záměrně způsobil pád své vlády.

Světová mocenská elita ví, že Rothschildové a Rockefellerové prohráli, a proto většina z nich minulý týden na poslední chvíli zrušila své plány na návštěvu Světového ekonomického fóra v Davosu. Jako příklad se podívejte na poloprázdné hlediště při proslovu španělského premiéra.

Zde můžete například vidět protestující ve švýcarském Davosu, kteří se zaměřili na Black Rock.

Ve španělském Madridu požaduje obrovský dav odstoupení vlády.

V Paříži pochodují miliony lidí na protest proti tomu, že jim byly ukradeny důchody.

Podobné nepokoje propukly v celé Evropě, protestující proti prudkému růstu cen potravin a energií.

Také v Peru Inkové obnovili boj za osvobození své země od 500 let trvající koloniální nadvlády. Staré incké hlavní město Machu Picchu bylo kvůli protivládním protestům uzavřeno a stovky turistů uvízly v blízkosti incké citadely uprostřed smrtících nepokojů. Policie je v plné síle.

Krize v Peru: Protestující přicházejí do Limy, aby „obsadili hlavní město“, což zvyšuje napětí v Peru. Aktivisté – složení z domorodých skupin a odborářů – nazvali demonstraci „Dethrone of Lima“.

Tento autor si pamatuje, jak jako teenager sledoval důstojné učitele, které policie před zraky turistů zastřelila za to, že protestovali proti tomu, že už měsíce nedostali výplatu. Myslel jsem, že to bude ve všech světových zprávách, ale nevyšlo o tom ani slovo. Tentokrát to bude jiné, protože proti svým krutovládcům povstalo celé peruánské obyvatelstvo.

Důležité je, aby tyto protesty neskončily tím, že elity „uříznou ještěrkám ocas“, aby unikly předhozením několika servilních tzv. vůdců davu.

Potřebujeme skutečnou reformu, což znamená svrhnout Rockefellery a jejich moc nad energetikou.

Pokud to neudělá Západ, udělá to Asie. Stejně jako v případě solární energie se nyní Čína brání blokování vodíkové technologie ze strany ChM.

Již nyní se setkáváme s letadly na vodíkový pohon.

V současné době se také setkáváme se získáváním vodíku z mořské vody.

Je těžké podcenit dopad vodíku a dalších nových technologií. Umožní lidstvu rozšířit život na této planetě jako semínko, které se promění v dub.

Budeme schopni ozelenit pouště a arktické pustiny, vybudovat nové ekosystémy v podzemí a ve vesmíru a v podstatě exponenciálně zvýšit množství pozemského života.

Než však začneme předčasně slavit, nezapomeňte, že ChM téměř jistě plánuje něco strašného, jen aby se udržela u moci.

Nejpravděpodobnějším dalším trikem bude falešná invaze mimozemšťanů. Například na internetu se nyní prosazuje prezentace zpravodajství NBC z prosince 2020. Píše se v ní, že „bývalý izraelský šéf vesmírných programů řekl, že Galaktická federace je skutečná a Trump o ní věděl“.

„Vypadá to, že ChM připravuje ovce na invazi mimozemšťanů,“ říká zdroj z Mossadu. „To, co loutkovodiči z ChM dokážou s touto mystifikací, je mimořádné! Mohli by bombardovat celá města a země. Mohli by zabít miliardy lidí a obvinit z toho ‚mimozemšťany‘.“

Zdroj uvádí, že by to udělali proto, aby donutili lidi používat jejich plánované digitální měny centrální banky:

Přinášíme vám další úlovky létajících objektů, některé zřejmě z projektu Blue Beam (Modrý paprsek).

1. Interdimenzionální světelná loď nad Camrose, Alberta-Kanada:

(To není photoshop. Je to světelná loď z jiné dimenze. Přiblížil jsem si ji asi na 500 % a žádná manipulace nebyla patrná.)

2. Skupina UFO dronů:

3. Zakrytá mateřská loď nad tureckou Bursou:

4. UFO ve tvaru doutníku nad Jihoafrickou republikou:

Nezapomeňte, že tuto válku vyhrají lidé na zemi, bez ohledu na to, jaké hologramy budou promítat na oblohu. Každý z nás může přispět svým dílem tím, že bude trvat na používání skutečné měny kryté aktivy a odmítne jejich digitální měnu ve znamení šelmy.

Zdroj: benjaminfulford.net

https://tadesco.org/konec-rockefellerovy-vlady-a-zacatek-zlateho-veku-vodiku/