Nejenže bojujeme, abychom zůstali současní ve všech dechberoucích událostech, ale bojujeme také proti falešným zprávám, bojujeme, abychom zůstali zdraví a abychom probudili ostatních a chránili svá práva, abychom nikdy nemuseli ustoupit do pozadí. zdroj

Už mě nebaví poslouchat, jak mohou lidé vydělat kopec peněz na zlatě, stříbře, digitální měně nebo RV. Peníze nás nedostanou z těžké situace, v níž se nacházíme. Bohatí lidé nebudou nutně šťastní lidé, a pokud mají dostatek hraček na rozptýlení, nemusí to být lidé, které chceme, aby nás zastupovali na místní úrovni nebo v křesle vlády – ať už je to kdekoliv. Musíme změnit náš pohled na měnu a její místo ve společnosti. Není to všelék a konečným řešením.

Pokud máme přístup k technologiím, které mají jiné civilizace, nepotřebujeme hromady peněz, ani šperky, ani drahé vozy, jachty či sídla. To jsou přívlastky “elitních psychopatů”, a co to udělalo s lidským bytím? Využívala se na podplácení a vydírání politiků, bankéřů, hollywoodských bossů a lidí v každé oblasti života. Používala se na kupování si mlčení a zaprodávání Lidstva. Používala se na to, aby je od nás odlišila.

Potřebujeme čisté jídlo a vodu a potřebujeme medikamenty na vyléčení šokujícího stupně poškození těch, kteří ještě zůstali. Musíme každého ubytovat a obléci. A potřebujeme čas na převýchovu světa a znovuobjevení naší duchovnosti. Potřebujeme náš vzestup.

MY, LIDÉ, nebo kdokoli, kdo zůstane na naší planetě po dalších fázích, se rozhodneme, jak se pohnout vpřed podle toho, co chceme MY – ne nějaká kontrolující skupina, která věří, že má všechny odpovědi a právo zavést systémy potřebné pro pokrok podle svého uvážení. To, co se stane v budoucnosti, se bude vyvíjet podle toho, jak se budeme vyvíjet MY. MY jsme ti tvořiví a MY víme, co chceme. zdroj

 

Na obrázku môže byť 1 osoba
Taliansky minister zdravotníctva zdroj

VZOSTUP ĽUDU NOVINKY
//

_ HAWAII – Protesty prebiehajúce proti vakcínam a výlukám od marca
_Izrael nočné protesty, proti vakcínam a mandátom pokračujú do nočných hodín
_Desaťtisíce ľudí pochodujú proti mandátom na vakcíny v New Yorku
_Glasgow protestuje proti pasom na vakcíny
_ŠVAJČIARSKO 7 dní protestov proti zákonom a mandátom na vakcíny… ľudia jedia v uliciach, vzdorujú Covidu
_DC PROTEST má viac policajtov, úradníkov FBI, strážcov zákona a štábov MÉDIÍ ako protestujúcich…Na podujatie, ktoré bolo údajne falošnou vlajkou prišlo len 400 protestujúcich
_Berlín Nemecko protesty pokračujú celý mesiac
_Francúzsko železničiari a civilisti pokračujú v 2 týždňoch PROTESTU proti mandátom
_ANTIFA ,BLM protestujú v Lipsku, kde na protest horia budovy.. A členovia ANTIFA sa počas protestu obracajú proti sebe a vyvolávajú bitky
_Austrálčania plánujú na najbližšie týždne veľký protest a zjednotenie proti tyranii
_Austrálčania majú plné zuby vlády.. A civilisti hovoria o občianskej vojne
_Mesto Texas vyhlásilo stav núdze
_Vyše 230 významných protivládnych protestov vypuklo po celom svete

Bude sa vám páčiť, ako sa príbeh skončí_
VEĽKÉ PREBUDENIE zdroj

SMEJTE SA BLÁZNIVO NAHLAS!
DEJE SA TO VŠADE.
ĽUDIA SÚ ODHAĽOVANÍ, ODHAĽOVANÍ, ODHAĽOVANÍ.
CHVÁĽME PÁNA!
KAŽDÉ KOLENO SA POKLONÍ…
KAŽDÝ JAZYK DOZNÁ… ???????????
Zachytil to ešte niekto na Tuckerovi? Nepovedali to, bolo to len na obrazovke: Whitlock: MSNBC hlásateľ Joy Reidová je veľkňažka v satanistickom kulte
Na obrázku môže byť 1 osoba a text, v ktorom sa píše „CNN 352 is. Tweetủ THE PERSON BEHIND THE PRINCESS DIANA CNN CNN CNN @CNN Sledovat It's our job to #GoThere & tell the most difficult stories. Join us! For more breaking news updates follow CNNBRK & download our app cnn.com/apps Preložit informace o mnẽ S cnn.com 103 Sledování 用 Uživatel se pripojil únor 2007 54,6 mil. Sledujících Uživatele sledují uživatelé Jen Psaki, JohnBarron1946@notDonald další uživatelé (18), které sledujete“
Na banneru CNN na Twitteru je Princess Diana …Zajímavé!!! zdroj
Byl Donald Trump právě natočen v Bílém domě? Možná přesněji, byl právě natočen uvnitř brány Bílého domu na trávníku Bílého domu před zraky všech? Protože přesně to jsem asi právě viděl. Tohle video pořídila skvělá „Nancy Drew“ ….pravděpodobně se jedná o pseudonym dámy, která natáčí živé video po celém Washingtonu D.C. A dnes možná narazila na největší video, jaké kdy pořídila. Myslí si totiž, a já mám problém s tím nesouhlasit, že právě natočila prezidenta Trumpa a Melanii na trávníku Bílého domu. Samozřejmě, pokud byste věřili oficiální verzi, neměli by tam co dělat.
.
Tady je to, co o tom videu napsala:
Dobře, lidi. Toto video bylo pořízeno hned po mém ranním přímém přenosu ve WH. Během živého vysílání jsem si všiml, že je někdo fotí, a napadlo mě, že bych to pro jistotu vypnul, abych měl soukromí. Bylo to asi 20 minut před mým přímým přenosem z kolony. Myslím, že budu potřebovat malou pomoc. Co myslíš? Vypadá to, jako by to byl tatínek T a ta nádherná Melania ?? Ta kolona by se hodila hned po tomhle. Prosím, ať jsou to oni. Tohle video jsem si pustil nejméně desetkrát, přiblížil jsem si ho a řeknu vám tohle…..Nemůžu se stoprocentní jistotou říct, že je to prezident Trump, ale dostává mě řeč těla a činy.
Ten člověk chodí a pohybuje se PŘESNĚ jako prezident Trump! zdroj
Hmmmm….??? Tak Amici maji asi taky „cviceni“ jako u nas na Mosnove ???? Oni ale cvici na silnici ??….ACH! Je to jedno, hlavne ze se „cvici“ ???
? Na cestě domů z fotbalového tréninku…. V Americe se také zvyšuje počet pozorování vojenských vozidel.
? A dam tady i fotecky od nas, co jsem dostala do SZ ? „Vojáci z Bechyně 8 hnědých, 1 náklaďák a 1 jeřáb“….. ??? asi taky jedou na „cviceni“ ? zdroj
Tunel: Vatikan – Innsbruck – Mnichov ???
? Nedaleko Mnichova se v 09:58 ozvala velká, tupá rána v lese, která byla snímána na 7.9. Znělo to jako výbuch nebo exploze.
? Jak bylo oznámeno, nadešel čas: Letiště Innsbruck bude od pondělí, tj. do 18. října, na čtyři týdny uzavřeno. Důvodem je celková rekonstrukce vzletové a přistávací dráhy. V tomto období budou práce probíhat denně od pondělí do neděle mezi 6.00 a 22.00 hodinou. zdroj
Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „9 TAGE BIS ZOR BUNDESTAGSWAHL GLEICH: s ATEMENTS VOR DER LETZTEN BUNDE“
Vi, ze je konec!!!
Všimněte si volby slov: „Prohlášení před posledními federálními volbami“‼️?? zdroj

Věci se dějí

Doufám, že se vám všem v tomto náročném období daří.

Mnohokrát, když se předpovědi naplnily, nebyly samozřejmě obvykle veřejně oznámeny, ale potvrzení jsme dostali na Twitteru od skupiny Q Anon, například Joe M. Nyní dostáváme jen roztroušené informace na telegram nebo Anon up, možná na některých kanálech, ale nikdo už opravdu neví, co je pravda. Máme pocit, že žijeme v této zóně soumraku a všichni jsme z toho unavení. Události se odkládají, jako například NESARA / Reset a EBS. To už máme potvrzeno. Bílé klobouky čekají na určitou událost, která má spustit EBS a která se měla stát už před časem.

V zpravodajských médiích vidíte téměř denně na MSN články o princi Williamovi.
https://www.msn.com/en-us/lifestyle/lifestyle-buzz/the-one-thing-william-kate-s-kids-never-do-at-school-insiders-say/ss-AAOjphB?ocid=msedgdhp&pc=U531#image=4

Předstírají, že žijí tady nebo tam, uskutečnují dovolené s královnou atd. Nic není vzdálenější od pravdy. William nyní žije normálním životem jako “winchester”, tedy jako rádoby princ. Královská rodina skončila. Mohou si držet své tituly, kolik chtějí, ale ztratili moc.

V článku se uvádí:

Je velmi jasné, že odlišný původ Williama a Kate je hlavním faktorem toho, jak se rozhodli vychovávat své děti. Vévodkyně pochází z vyšší střední vrstvy s neuvěřitelně pevnou rodinou, zatímco Williamovo dětství bylo směsicí tradic, povinností a zmatku. Nešťastné manželství a sporný rozvod jeho rodičů ho velmi ovlivnily. Loni zdroj pro Best Life řekl: “Williamova osobní zkušenosti s rodiči a pohodlí a bezpečí, které našel u Middletonových, měli obrovský vliv na to, jakým typem otce chce být.”

Tento článek je dalším příkladem toho, jak se veřejnost připravuje na to, že královský život zdaleka nebyl dokonalý a normální život je více žádoucí a to vše napsané psychologickým způsobem.

V článku se zmiňuje i princezna Diana, protože její jméno se objevuje každý den. Dále se v článku uvádí: “V současnosti je to tak: Když William vyrůstal, díky své matce, princezně Dianě, přece jen okusil, jaký je život většiny dětí. Pravidelně brávala Williama a Harryho do McDonaldu na Happy Meals, kde chlapci milovali hračky. Dianin bývalý šéfkuchař Darren McGrady nedávno pro Mirror řekl: “Diana pravidelně brala své syny v sobotu večer do McDonaldu jako součást jejich pravidelné víkendové rutiny. Pak se všichni tři vraceli do Kensingtonského paláce a chlapci seděli na obrovském plyšovém hrochovi před televizí a sledovali populární televizní program Rande naslepo.”

Uvedený článek nás opět vede k tomu, abychom viděli, jaká přízemní Diana je nebo byla, a vede veřejnost k myšlence, že normální život je v pořádku a být královnou přinášelo mnoho potíží.

Tisk dále předstírá, že Fauci je venku, přičemž jde o masku na obličeji… stejně tak Biden – maska ​​na obličeji herce je skutečný, Bush junior měl projev o 11. září, ve skutečnosti je dávno popraven … seznam pokračuje. Všichni vidíme Madonnu, Lady Gagu, klony Jareda Kusnera atd. a žasneme, že se něco divného stále děje. Kdy bude odhalena pravda? Termíny EBS se odkládají a Bidenovo předsednictví stále ”oficiálně” probíhá, zatímco “neoficiální” Trump je ve skutečnosti stále prezidentem. Tyto časové linie se právě teď setkávají a překrývají.

Joe Biden, Austrálie a mnohé země prosazují pro mnohé povinné očkování. Jejich plán podle Nového světového řádu, totalitního režimu, se zadrhne. Vše se zhroutí, když se lidé probudí a vysloví námitky. Nucené očkování je to, co vždy chtěli, ale nedosáhnou to. Jsou zavedeny mandáty, které se brzy zhroutí.

Už před lety jsem řekl, že struktura vlády se zcela změní. Jak již bylo uvedeno, už nemáme skutečný Nejvyšší soud a většina soudců Nejvyššího soudu byla zatčena. Struktura právního systému se rozpadá. Nemůžete mít starou gardu pod kontrolou právního systému, dokud je zde Nová zem. Zatýkají nevinné republikány, zatímco zločince nechávají na svobodě. Jdou po Trumpových spojencích, odebírají právnické licence Woodovi nebo Sidney Powellové, protože jednají jménem vlastenců. Toto se brzy zastaví. Armáda se zabývá aktuálními případy a mnohé z nich budou zrušeny, jiné však budou muset být v souladu s ústavou obnoveny. V souladu s tím prověří všechny případy týkající se současných vězňů a věci se budou muset znovu obnovit, potvrdit nebo ukončit podle ústavy.

Celá struktura vlády se brzy změní. Washington DC je mrtvý. Věci nejsou takové, jak se zdají být v televizi. Lidé začínají mít vlády plné zuby, mají plné zuby vyšších cen benzínu, omezení, pravidel, mandátů atd.

V televizi nemůžete věřit ničemu. Nemůžete věřit, že Trump se vrátí až v roce 2024. Pokud tomu věříte, nepochopili jste, co se děje. Film, který se nyní vykresluje na veřejnosti, je falešnější jako falešná realita z minulého roku. Stává se takovým falešným, že pro mnohé, kteří si to neuvědomili, je stále zřejmější, že jde o situaci, kdy slepice běhají s odříznutými hlavami, než padnou, protože jejich život skončil.

Odpovědní lidé, politici, pracovníci CDC atd. se odhalují svými totalitními požadavky, například pokud jde o mandát na očkování. Energie je na vyšší frekvenci a mnozí již vidí jejich lži. Prokurátoři vznášejí obvinění proti obětem a zločince nechávají svobodné, protože jsou napojeni na síť zednářů / iluminátů. Musí být svržení, zatčeni a odvolání z funkcí, aby tato Nová Země zazářila. Nezůstane kámen na kameni. Aby se to podařilo, musíte veřejnosti ukázat, jací zlí jsou tito zločinci ve vedení, aby už nebyly žádné výmluvy, které by je udržely u moci. Během tohoto procesu, ve kterém se právě nacházíme ( “soužení”), to může být pro mnohé velmi bolestivé.

Právě teď je proces volebních podvodů v očích veřejnosti téměř ukončen, zatímco Joe Biden vypadá jako nejhorší prezident v historii. Zatímco ceny benzínu stoupají, ekonomika je špatná, válka v Afghánistánu je katastrofou atd. Guvernéři červených států povstávají proti Bidenovu mandátu. Vidíme povstání na všech úrovních. Tento čas na odpor je potřebný k tomu, aby stará garda zcela padla, aby už nikdo nemohl zastávat úřad, který přináší lidem takový odpad. Budeme v takovém stádiu, že prostě už nedovolíme, aby ve veřejných funkcích byly takové marionety, které nepracují pro Lid.

Velkou součástí satanistické agendy byla klamavá realita; včetně “falešného světla Lucifera”, o kterém mluví Bible. Díky vyšší frekvenci a eliminaci tohoto typu technologie na klamání mohou lidé vidět pravdu mnohem jasnější a tito klamných aktéři ve vedení padají před našima vlastními očima. Na očích veřejnosti vidíme zničení staré gardy. Současné povstání je na to nezbytné. Bolest, kterou v tomto procesu zažíváme, je bohužel jeho součástí.

Zatímco toto vše probíhá, v Arizoně, důležitém státě, se potvrdila volební krádež, která má prostřednictvím veřejného právního systému vyvést Bidena z úřadu a Trumpa vrátit zpět (i když Biden ve skutečném úřadě nikdy nebyl Trump na svém místě, i když je v zákulisí). link zdroj

Zpracoval:

https://qanon.sk/spravy-20-9-2021/