Proč? Protože na útěku je ďábel a on ví, že jeho čas se krátí. A Ježíš nám řekl, že před svým Druhým příchodem to bude jako za dnů Noeho. Z mužů a žen vyzařuje úplná a naprostá zlovolnost!

(Článek Jon Watkins publikován z ExposingSatanism.org)

Existuje důvod, proč se zdá, že démonické vlastnictví je v naší společnosti mnohem běžnější?

Michael Snyder – V tomto článku se s vámi podělím o několik věcí, které se vzpírají jakémukoli „racionálnímu vysvětlení“. Vzhledem k tomu, že naše společnost je stále více posedlá okultismem, odborníci zabývající se případy démonického držení uvádějí, že v posledních letech zaznamenali prudký nárůst poptávky. Mnoho z těch, kteří žádají o pomoc, jsou naprosto zoufalí, protože muka způsobená démony je často téměř nesnesitelná. Filmy, televizní pořady, knihy a videohry, které přitahují tolik mladých lidí do okultního světa, jsou bohužel temnější a realističtější. Je proto velmi pravděpodobné, že vzestup démonické činnosti v naší společnosti bude jen narůstat.

Mnoho lidí samozřejmě o těchto věcech nikdy nepřemýšlí, protože to nevidí.

Ale každou chvíli dostáváme všichni možnost zahlédnout, co se děje na temné straně.

Například babička jménem Tory McKenzie nedávno nainstalovala kameru aktivovanou pohybem, aby se pokusila zjistit, co v noci způsobovalo její vnučce tolik strachu.

Ukázalo se, že kamera zachytila ​​obraz toho, co viděla její dvouletá vnučka. Jakmile zjistila, o co jde, byla zděšená…vnučka mluvila uprostřed noci s něčím neviditelným.

O čtyři dny později si 41letá žena zkontrolovala aplikaci fotoaparátu a objevila strašidelný obraz postavy stojící pár centimetrů od spící holčičky a jejího sedmiměsíčního bratra s „rohem na hlavě a dlouhým drápy “. V zoufalém pokusu přimět ji k odchodu začala Tory McKenzie „pálit oleje“, ale to tvora probudilo ještě více …

Když se pokusila zbavit dům, který býval její, ale nyní patří jejímu synovi, „zlé přítomnosti“ spalováním olejů, tvrdila, že skříně a závěsy se otevíraly a zavíraly a začala hrát svévolně hudba.

Tyto věci jsou velmi reálné a incidenty se v naší společnosti stávají stále častějšími, dokonce i mainstreamová média se o ně začínají zajímat.

Ve skutečnosti před několika lety publikoval Washington Post článek psychiatra o jeho zkušenostech s démonickým vlastnictvím …

Útoky na jednotlivce jsou klasifikovány buď jako „démonické majetky“, nebo jako poněkud častější, ale méně intenzivní útoky, obecně označované jako „útlak“. Posedlý jedinec může najednou, v jakémsi transu, vyslovit úchvatné jedy a pohrdání náboženstvím, zatímco rozumí a mluví různými cizími jazyky, které mu dříve byly neznámé. Subjekt může také vykazovat obrovskou sílu nebo dokonce mimořádně vzácný fenomén levitace. (Sám jsem nebyl svědkem levitace, ale půl tuctu lidí, se kterými pracuji, přísahá, že to viděli během svých exorcismů.) Dokáže prokázat „skryté znalosti“ o všemožných věcech – například o tom, jak zemřeli neznámí lidé, kdo jaké tajné hříchy spáchal, a dokonce i to, kde se kdo v určitém okamžiku nachází. Jedná se o dovednosti, které lze vysvětlit pouze určitými psychickými nebo nadpřirozenými schopnostmi.

Samozřejmě mnoho dalších lidí uvedlo, že byli svědky podobných věcí. Jen zvažte tento citát od katolického kněze jménem Vince Lampert …

„Viděl jsem levitaci, vyvalené oči na zátylku, pěnu v ústech, lidi padající na zem a klouzající jako had na zemi,“ řekl Lampert. „Mluvící jazyky neznámé jednotlivci, projevující nadlidskou sílu. ”

Co byste udělali, kdybyste najednou viděli někoho levitovat nebo plazit se po zemi jako had a mluvit latinsky?

Další exorcista jménem James Cloud, který „provedl stovky exorcismů“, tvrdí, že mnoho lidí dobrovolně otevírá dveře temným duchům …

Říká, že drogy, desky ouija a spousta temného materiálu na internetu vás mohou otevřít temným duchům.

“Čím více let plyne, tím temnější jsou případy.” ”

To je jen jeden z důvodů, proč povzbuzuji své čtenáře, aby věnovali zvýšenou pozornost „zábavě“, kterou přinášejí do svých domovů.

Jako teenagerku Jenny Weaver fascinovalo čarodějnictví, které viděla cvičit v populárním filmu, a velmi brzy byla hluboce ponořena do okultismu …

Jenny se cítila bezmocná a nemilovaná a začala se řezat a kouřit trávu. Pak viděla film o dospívajících čarodějnicích, který jí ukázal způsob, jak se postarat o její život. Brzy se ponořila do knih o čarodějnictví, Wicce a okultismu a zkoušela kouzla se svými přáteli.

Wicca náboženství zní: „Dělejte, co chcete, ale nikomu neubližujte,“ říká Jenny. „Je to něco jako:‚ Ach, ona je dobrá čarodějnice. ‘ Cítila jsem se, jako bych měla moc, “říká Jenny. „A můj pohled byl: Ach, to je ta nejúžasnější věc, která existuje. ‘ ”

Bohužel pro Weaverovou netrvala zábava příliš dlouho. Velmi rychle se muka démonických duchů, které pozvala, staly děsivými …

“Cítil jsi, jak démoničtí duchové doslova kráčejí poblíž tebe, jako by v tvé blízkosti šla lidská bytost,” říká Jenny. “Dotýkali se tě.” Škrábali o zeď. Říkali: „Ach, tohle bude opravdu zábava,“ vzpomíná Jenny, „až se„ udusíš, dokud nezemřeš. Vezmu ti život. Po celou dobu neustálé mučeni. ”

Takové věci jsou mnohem častější, než by si většina z nás přála připustit.

Ve skutečnosti má mnoho „duševních poruch“ duchovní příčinu a někteří klasičtí vědci si to začínají uvědomovat.

Například pan Kemal Irmak právě publikoval článek v časopise Journal of Religion and Health, který zkoumá souvislost mezi schizofrenií a démonickým vlastnictvím …

Jak jsme viděli výše, mezi klinickými příznaky schizofrenie a démonickou posedlostí existují podobnosti. Příznaky běžné u schizofrenie a démonického posednutí, jako jsou halucinace a bludy, mohou být důsledkem toho, že démoni v blízkosti mozku tvoří příznaky schizofrenie. Klamné představy o schizofrenii jako „Moje pocity a pohyby jsou určitým způsobem ovládány ostatními“ a „Vkládají mi do hlavy myšlenky, které nejsou moje“, mohou být myšlenky, které vycházejí z účinků démonů na mozek. U schizofrenie může být halucinace sluchovým vstupem odvozeným také od démonů a pacient může slyšet tyto vstupy, které pozorovatel neslyší. Halucinace u schizofrenie tedy může být iluzí – dezinterpretací skutečného smyslového obrazu tvořeného démony. Zdá se, že tento vstup je pacientem interpretován jako „špatné věci“, což zrcadlí činnost nervového systému na senzorickém vstupu špatně strukturovaném tak, aby vytvořil přijatelné vnímání. Na druhé straně sluchové halucinace vyjádřené hlasy, které se navzájem hádají a mluví s pacientem ve třetí osobě, mohou být výsledkem přítomnosti více než jednoho démona v těle. (str. 776)

Co by tedy měli dělat lidé, kteří si myslí, že otevřeli dveře démonickým duchům?

Jenny Weaver říká, že se konečně osvobodila, když ji někdo navedl k modlitbě, aby se vzdala čarodějnictví …

“Byla jsem rozhodnuta a když jsem se to zprvu pokusila říct, bylo to jako’ Wwww ‘, oni mi to nedovolili vyslovit,” říká Jenny. Bylo to, jako by moje ústa neexistovala … Nemohla jsem ani najít slova a zaznělo něco jako: „Fuj, neodcházíme, ne“. A nadávali, plivali, “říká Jenny. “Bylo to velmi, velmi, velmi šílené.”

“Konečně… Ucítila jsem, že došlo k uvolnění,” říká Jenny. “Mohla jsem to říct, ucítila jsem to. Byla jsem ráda, konečně, jsem volná. Odešli. Odešli. A já jsem vyslovila, děkuji Ježíši. Děkuji, Ježíši, “říká Jenny.

Jak se ponoříme hlouběji do časů konce, nadpřirozené projevy budou stále častější.

Hollywood vyváží okultní kulturu do celého světa a každý den miliony a miliony lidí otevírají duchovní dveře, které by se otevírat neměly.

To vytváří obrovskou globální duchovní krizi, ale drtivá většina lidí stále nechápe, o co jde.

Jaké to bylo za Noemových dnů?

Mám otázky – Noemova biblická zpráva začíná v Genesis 6. Od stvoření Adama a Evy uplynulo přibližně 1 600 let (Genesis 1: 26–27). Zatímco počet obyvatel Země explodoval v počtu, explodoval také se zlem. Ábelova spravedlivá oběť (Genesis 4: 4) byla dlouho zapomenuta, protože „Pán viděl, že ničemnost člověka je na zemi velká a že všechny úmysly myšlenek jeho srdce byly neustále zlé.“ (Genesis 6: 5 ). Verše 11 a 12 říkají: „Nyní byla Země před Bohem zkažená a Země byla naplněna násilím. Bůh viděl Zemi, byla zkažená, protože všechna těla zkazila svou cestu na zemi. „Noe však našel přízeň v očích Páně“ (verš 8).

Když Ježíš popisuje události kolem svého Druhého příchodu, říká: „Jak to bylo v Noemových dobách, tak to bude i v době Syna člověka. Jedli a pili a oženili se a vdávali, až do dne, kdy Noe vstoupil do archy, a přišla potopa, která je všechny zničila. “(Lukáš 17: 26–27). Ježíš poukazuje na to, že i když byli lidé v Noemově době naprosto zkažení, nestarali se o to. Pokračovali v událostech svého života bez jediné myšlenky na Boží soud. Noe je popisován jako „kazatel spravedlnosti“ (2. Petra 2: 5), což znamená, že léta varoval své přátele a sousedy před tím, co se svatý Bůh chystá udělat. Nikdo neposlouchal.

Zkaženost a bezbožný životní styl po celém světě v té době stačily na to, aby Pán „litoval toho, že vytvořil člověka“ (Genesis 6: 6). Mnoho vědců věří, že potřebu zničit všechny lidské bytosti, kromě Noeho a jeho rodiny, lze částečně vysvětlit hříchem zmíněným v Genesis 6: 1-4, kdy „v té době byli Nefilimové a také poté , když synové Boží vstoupili do dcer lidských a porodili jim děti. Jak se zlo opakovalo a vtrhlo do světa, nejmilosrdnějším činem, jaký Bůh mohl udělat, bylo začít znovu.

Je zajímavé si povšimnout, že Bůh dal Noemovi téměř sto let na dokončení stavby archy. Po celou dobu Bůh trpělivě čekal (1. Petra 3:20). Zdá se, že Písmo naznačuje, že Noe kázal lidem toho dne, co má přijít (Židům 11: 7). Nevěřili Noemovi a spokojili se s jejich ničemností a modlářstvím. Jejich srdce byla tvrdá a uši tupé. Nikdo nelitoval a nikdo se neobtěžoval hledat Boha.

Ježíš řekl, že svět bude téměř stejný, než se vrátí, aby založil své pozemské království (Matouš 25: 31–33). Varoval nás, „abychom byli připraveni, protože Syn člověka přijde v době, kdy na něj nebudete čekat“. Druhý Timoteovi 3: 1–4 nám poskytuje jasný obraz o stavu světa před příchodem Ježíše a s největší pravděpodobností také popisuje svět v Noemových dobách. Tento verš říká: „Ale všimněte si tohoto: V posledních dnech nastanou hrozné časy. Lidé budou do sebe zamilovaní, milenci peněz, pyšní, namyšlení, urážliví, neposlušní vůči rodičům, nevděční, bezbožní, bez lásky, bezohlední, pomlouvační, zdrženliví, brutální, nemají rádi dobré, zrádní, bezohlední, domýšliví, milenci raději než milovníci Boha. Je stále více zřejmé, že k pochopení toho, jak vypadal svět v Noemových dobách, stačí se podívat na večerní zprávy.

Další informace najdete na: ExposingSatanism.org a Evil.news.

zdroj: https://qactus.fr/2021/03/27/q-infos-les-demons-se-manifestent-et-la-possession-demoniaque-se-produit-comme-jamais-auparavant-dans-lhistoire/