Řekl jsem vám o rozmístění vojenských sil v centrech měst, včetně 10. horské divize komanda a 1. námořní divize (10. hora_1st Marine_CPSD_Marine_QVIR), která je součástí 6. flotily (Atlantické letky).

http://clearlook.unblog.fr/2021/01/07/le-chant-des-coyotes/

Tyto síly jsou v současnosti rozmístěny v Kalifornii při nočních zatýkacích operacích s 13 divizemi americké armády, které za poslední 4 dny převzaly plnou kontrolu nad státem, aby zatkly satanskou kabalskou elitu.

Síly přítomné v Los Angeles shromáždily v noci z 12. na 13. února 2021 kolem 3 000 vysoce postavených osob ve 28 montážních centrech v centru a kolem Los Angeles.

Použitá metoda je téměř vždy stejná: během dne dochází k řadě zatčení v domovech nebo na pracovištích zatčených osob.

Tito lidé jsou poté seskupeni v budovách nebo na městských náměstích (parkovištích atd.), Kde jsou v noci diskrétně vyzvednuti vojenskými vrtulníky, které je během několika sekund shromáždí na zemi.

Tento překvapivý postup je dán bezpečnostními omezeními, protože tito lidé mohou být buď zastřeleni svými přáteli, aby nemluvili, nebo být osvobozeni komandy žoldáků – široce dostupné elitám iluminátů.

Pokud tato rizika neexistují, například ve městě zcela ovládaném armádou (jako Washington DC), jsou pozemní vozidla (autobusy nebo vězeňská vozidla) používána k převozu vězňů na vojenská letiště, kde je letadla odvezou na Guantánamo nebo Castle Rock 7 ( dříve zóna 51) v Nevadě.

V přiloženém videu je protiteroristický výcvikový manévr provedený v Los Angeles v noci v únoru 2019 speciálními jednotkami USA. Navzdory špatné kvalitě má toto video tu výhodu, že vám ukáže standardní postupy pro bezpečné získání velké skupiny lidí během několika sekund. Tady komandům NightHawk (tajná, tichá verze Black Hawk pro speciální síly) předcházejí primární útočné lehké vrtulníky chránící a přivádějící speciální síly pokrývající operaci.

https://t.co/OXchpFZVZu

Vrtulník Apache je vidět vznášející se 2 km daleko a chránit pozemní posádku pomocí 30mm děla a raket.

Kalifornská válka začala a bitva o Los Angeles je v plném proudu.

Popcorn je nabízen.

zdroj: http://clearlook.unblog.fr/2021/02/13/la-bataille-de-los-angeles/