Z Vatikánu a hluboko pod zemí vede tunel, který vede téměř přímou linkou do Jeruzaléma, kde bylo nalezeno neuvěřitelné množství zlata… Skutečná vzdálenost přímého letu je 2 306,03 km. Délka tunelu byla udávána přibližně 1 500 mil, takže se protíná pod pevninou i vodou. Viz video…

Můžete se zeptat … ale jak je staví … a jak dlouho trvají?

»»» See how they build these huge tunnels.

 

Více zlata, než si dokážete představit!

Počínaje od Vatikánu bylo prvních 150 mil (241 km) nalezeno obrovské množství zlata – ingotů, naskládané na 13 úrovních vysoko, vlevo i vpravo… Nejsem si jistý, co vlastně znamená „13 úrovní vysoko“, ale cokoli, bylo to hodně.

Spolu s tímto obrovským množstvím zlata bylo nalezeno mnoho knih nebo rukopisů. Bylo řečeno, že tyto staré knihy byly ukradeny z Bible!

On December 6th and January 6th , President Trump’s Words Shook the World. . .Video below:

Věřím tomu? Nechystám se tam, protože by to byly přinejlepším dohady. Právě hlásím, co bylo předáno Charlie Wardovi, pokud jde o nálezy pod Vatikánem.

Covid-19 sloužil jako kouřová clona
Možná si pamatujete, že když pandemie Covid-19 poprvé udeřila, jedno z nejhorších míst bylo v Itálii. Pamatujte si všechny titulky:

Pandemie COVID-19 v Itálii
Itálie se snaží udržet druhou vlnu jako denní COVID-19…
Italské denní případy COVID-19 dosáhly nových výšin a tak dál, a dál a dál!
Bylo to v době, kdy Aliance a armáda likvidovaly 13 pokrevních rodin a Vatikán. Během tohoto období našli podzemní tunely, zlato a svitky/knihy atd.

Bylo zcela nutné, aby udrželi pozornost světa na „viru“, který jim umožnil vyčistit tunel a další nezbytnou práci, kterou bylo třeba provést.

Duch Boží říká: “Došlo k vykopávce, archeologickému nálezu, který se nachází v podzemní klenbě, která bude tak kataklyzmatická, že rozdrtí křesťanský svět.” Odpověď leží mezi Jeruzalémem a Vatikánem. “

Also: Revelation and Bible Prophecy: An Event That May Leave 290 Million Americans Dead in its Wake! (video)

650 nákladních letadel odváželo všechno zlato, které bylo vyneseno z tunelu, který vedl do Jeruzaléma.


Vezměte prosím na vědomí, že když šli do Buckinghamského paláce, našli podobné … obrovské množství zlata atd., Uložené pro bohaté, ukradené zchudlým.

Vše bylo odvezeno do Fort Knox k bezpečnému uchování.

Zlata je nyní na světě více než dost na to, aby byly všechny světové měny podporovány v poměru jedna ku jedné, a dostačující k tomu, aby zajistilo všechny potřeby lidem po celém světě.

Stěhujeme se do jiného světa, což je možné pouze úplným odstraněním zlé Cabaly, která nás zaměstnávala a všemi možnými způsoby okrádala.

Vyvolává to spoustu otázek, že?

„Láska k penězům je kořenem všeho zla“, cituje Bible v 1. Timoteovi 6:10. Všimněte si prosím, že je to „láska k penězům“ … ne peníze samotné, to je kořen všeho zla. Milovat peníze a být stále chamtivější po dalších penězích, což s sebou přináší sílu, která nakonec vede k úplné kontrole ostatních.

Poskytuje to úplný obraz toho, na čem Nový světový řád pracoval po velmi dlouhou dobu?

Also: Free National Prayer Gold Coin for American Patriots – How to Get It

V tunelu, který spojoval Vatikán s Jeruzalémem …  biblické… Jak se tam zlato dostalo? Kdo jej tam dal? A kolik tisíců let se tu hromadilo? Dozvíme se to někdy? Kdo ví!


Náš dřívější odkaz:

http://knihya.cz/zacalo-tajne-masove-zatykani-vysoke-kabaly-v-usa/

Zdroj:

https://amg-news.com/archives/13063