hlf_olejevanekdotextuUmělá sladidla

Taky rádi pijete nápoje light, sugarfree, zero a buhvíjaké ještě, v domnění, že je to jaksi zdravější? Tak si pusťte toto video. Hostem dnešního dílu je prof. Anna Strunecká, která působila mnoho let na Přírodovědecké fakultě UK v oboru fyziologie a vývojové biologie, dnes pracuje v Ústavu lékařské biochemie na 1. lékařské fakultě UK.

Klikni: http://www.stream.cz/peklonataliri/767397-peklo-na-taliri-umela-sladidla

Éčka pro děti

Když jsme před časem připravovali díl o éčkách, překvapilo nás, kolik se na natáčení sešlo produktů určených dětem. Tak jsme se rozhodli tuto kategorii pojmout ve zvláštním videu. Stejně jako u předchozího dílu platí: všechny látky jsou v mezích zákona, odborníci však varují před jejich dlouhodobými účinky. Seznam nebezpečných éček můžete najít třeba ZDE

http://www.stream.cz/peklonataliri/765767-peklo-na-taliri-ecka-pro-deti

Křehčené maso

http://www.stream.cz/peklonataliri/759576-peklo-na-taliri-krehcene-maso

Olivové oleje

http://www.stream.cz/peklonataliri/756949-peklo-na-taliri-olivove-oleje

Bagety:

http://www.stream.cz/peklonataliri/762426-peklo-na-taliri-bagety

Éčka:

http://www.stream.cz/peklonataliri/759317-peklo-na-taliri-jak-se-vyrabeji-ecka

Buřty a špekáčky:

http://www.stream.cz/peklonataliri/754086-peklo-na-taliri-burty-a-spekacky