image10Existují tisíce nepřímých i přímých důkazů o existenci E.T. a jejich vlivu na rozvoj naší lidské civilizace. Nacházíme obrovské množství historických záznamů a artefaktů (vč. trosek technologie – např. pyramidy). Máme zprávuCOMETA, jejíž sepsání iniciovala francouzská vláda. Máme tu otevřené archivy s Akta X v dalších zemích. Máme stovky svědectví důvěryhodných lidí z řad armádních i vládních činitelů, kteří jsou ochotní odpřísáhnout, že byli přímými svědky blízkému setkání. Máme i přímá svědectví astronautů a to včetně video záznamů, které lze dohledat na youtube…

Takže, co je tím konečným důkazem? E.T. před Bílým domem? Ale tam už byli! E.T. na Václavském náměstí? Jako atrakce pro turisty – super!

Problém je v našich hlavách. Mainstream media vysílají jen to, co se dobře a snadno vysvětlí. A renomovaný vědec si rozhodně nezadá s E.T., protože by přišel o kariéru.

Výše zmíněné důkazy máme tendenci raději přehlížet, zesměšňovat a nebo ohýbat do kontextu zaběhnutých ranců, ve kterých E.T. nemají místo a nebo se vyskytují maximálně tak v sousední galaxii nebo jako fosilie mikroorganismů.

A proč? Máme strach, že bychom museli přiznat, že danou situaci nemáme pod kontrolou…

No a…?!

Vše dobré do nového roku 2014. Jasnou mysl a otevřené srdce… :)

http://www.suenee.cz/2014-konecny-dukaz/#more-2278